-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога Chatelaine II виробництва Rasch

11.11.2018

Шановні друзі, раді представити відео про гарний каталог шпалер для стін Chatelaine II від Rasch. Впевнені, що ця презентація розкриє дизайнерські секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

У колекції виділяються шпалери Chatelaine II з візерунками, схожими на своєрідну вишивку. Зверніть увагу, що це шпалери з королівським трилисником, величним символом, а також на стриманість колірної гами. Благородні кольори і поєднання додадуть гідність і красу будь-якого дому. Контрасти кольорів створюють об'ємний ефект і відчуття простору. Розкішні шпалери з рослинними орнаментами відрізняються на диво приємними відтінками. Прекрасні шпалери зі світлим фоном, м'якими колірними поєднаннями і багатими візерунками притягують і зачаровують. Широкі шпалери 1,06 м зручно клеїти, мала кількість швів на стіні робить покриття ще більш якісним. Вигідно купити вінілові шпалери Rasch Chatelaine II з Німеччини можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Rasch Chatelaine II

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально в нашому магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Chatelaine II от Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Chatelaine II Новини