-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Chelsea від Casadeco

17.11.2018

Шановні друзі, сьогодні ми хочемо показати Вам відео про один з найновіших каталогів шпалер Chelsea виробництва Casadeco. Ми впевнені, що саме це відео занурить Вас в світ сучасного дизайну і допоможе Вам створити свій ідеальний інтер'єр.

Широка колірна гамма колекції шпалер Chelsea від французького виробника Casadeco пропонує чудові можливості. Ви можете вибрати яскраві шпалери барвистих квітів або стримані шпалери нейтральних відтінків. Геометричні візерунки в шпалерах зададуть ритм приміщенню і створять відчуття впорядкованості. Варто звернути увагу на цікаві шпалери з прямокутниками, створеними переходами відтінків одного і того ж кольору. У стильних шпалерах Chelsea Casadeco поєднуються хороший смак, відповідність трендам і оригінальність. Це вінілові шпалери високої європейської якості. Придбати елегантні шпалери з геометрією Casadeco Chelsea з Франції можна в найбільшому інтернет магазині України Oboi.ua за оптимальними цінами - надійно, швидко, вигідно!

Відео презентація шпалер Casadeco Chelsea

Підпишіться на канал Oboi.ua на YouTube і стежте за новинками в світі шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Chelsea дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на паперовій основі Chelsea Casadeco.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Casadeco Chelsea Новини