-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Abaca від Rasch Textil

29.11.2018

Вельмишановні покупці, хочемо показати Вам презентацію про новий каталог шпалер Abaca фабрики Rasch Textil. Ми впевнені, що ця презентація познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту свого будинку.

Високоякісні флізелінові шпалери Abaca відомого виробника Rasch Textil з Німеччини пропускають повітря, дозволяючи стінам дихати. Збереження здорового мікроклімату в кімнаті - одна з переваг флізелінових шпалер. Природність матеріалу поєднується з природним дизайном шпалер з малюнками листя і оригінальними візерунками. Приємні фонові шпалери з ледь помітними візерунками або без візерунків можуть служити чудовими компаньйонами. Зауважимо, що гармонійними шпалерами компаньйонами можна оформляти, як одну кімнату, так і всю квартиру. Це допоможе створити цілісний, гармонійний простір. Ви можете купити німецькі шпалери Rasch Textil в магазині Oboi,ua для природного та індивідуального інтер'єру.

Відео колекції шпалер Abaca фабрики Rasch Textil

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Abaca дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Abaca Rasch Textil.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Textil Abaca Новини