-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Величезним достоїнством колекції шпалер Altagamma Sempre III італійського виробника Sirpi є універсальна кольорова палітра та можливість вибору дизайну для всіх кімнат з однієї колекції.
Абстрактні сюжети, принти невеликого розміру, флористика гармонійно вписується в будь-який інтер'єр. Колекція Ambiance італійського виробника Limonta представляє широкий вибір приголомшливих шпалер для любителів естетики.
Колекція шпалер Michalsky Dream Again від європейського виробника з світовим ім'ям AS Creation об'єднує воєдино розкіш і домашній затишок, створюючи при цьому по-справжньому чарівну атмосферу в вашому домі.
Шпалери з колекції Natte NAE 101561143 від компанії CASELIO (Франція) поєднують унікальну структуру з красивим ефектом ручної роботи. Кращий варіант настінних покриттів для ідеального ремонту, який підкреслить стиль вашого будинку.
Колекція Ogoni від торгової марки Decoprint - це чудові гладкі шпалери зі структурою полотна і оригінальними дизайнами для ідеального оформлення інтер'єру в сучасному стилі та створення затишної атмосфери.
Текстильні шпалери на флізеліновій основі з колекції Textil Letizia від виробника Rasch допоможуть оформити інтер'єри всіх кімнат вашого будинку в єдиному стилі і при цьому зробити їх унікальними і неймовірно затишними.
Колекція шпалер на стіну Bellagio 69 2020 від популярного європейського виробника Zambaiti Parati відрізняється винятковою якістю та модними, ефектними дизайнами, які перевтілять і прикрасять інтер'єр вашого будинку.
Колекціїя шпалер Nova 21 2021 від широко відомого виробника настінних покриттів Zambaiti Parati створить в інтер'єрі вашого будинку атмосферу вишуканої розкоші і багатства. Ці шпалери створені спеціально для тих, хто цінує красу і стиль.
Колекція шпалер City від провідної італійської компанії Emiliana Parati - стильне втілення сучасного міського шику. Головною рисою цих шпалер є оброблені текстури та естетичні дизайни.
Колекція шпалер Trussardi II 55 італійського виробника Zambaiti Parati створить теплу атмосферу і затишок в будь-якій кімнаті. Ці прекрасні шпалери - справжнє втілення оригінальної краси і шику італійської високої моди.
Універсальна кольорова палітра, яка освіжить інтер'єр вашої квартири! Йдеться про колекцію шпалер Schon Wohnen 9 324545 від німецького виробника AS Creation, що випускає виключно якісні настінні покриття.
Широка палітра кольорів, шовковий металевий відлив, унікальні дизайни, що поєднують класичні візерунки з сучасним вінтажним стилем - це колекція шпалер Metallic Silk від компанії AS Creation.
Оптимістичний і життєрадісний дух колекції шпалер Freundin II від знаменитого німецького виробника Rasch відповідає актуальним трендам світової моди. Це ідеальні шпалери для сучасних і активних людей.
Колекція шпалер Italica 51 2019, створена італійським виробником настінних покриттів Zambaiti Parati під брендом Murella, - це оригінальне, витончене і дуже сучасне втілення класичних традицій краси і розкоші.
Шпалери з колекції Decorata 41 2020 від виробника Zambaiti Parati - це прекрасні візерунки з тендітних троянд або гнучких стебел з листям в різних колірних варіаціях, доповнені однотонними шпалерами-компаньйонами.
Красива і сучасна колекція шпалер Finesse від компанії BN стане прекрасним інтер'єрним рішенням для вітальні, спальні, передпокою, їдальні та інших приміщень вашого будинку або квартири. Шпалери також ідеальні для офісу.
Італійські вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Splendida 38 2021 38001 від виробника Zambaiti Parati - респектабельна розкіш, втілена в гармонії класичного дизайну та сучасних технологій.
Розкішна колекція шпалер Fashion For Walls від успішного модного дизайнера Гвідо Марії Кречмера, що створена спеціально для компанії Erismann, поєднує естетику і практичність.
Унікальна колекція шпалер Panorama 41 2021 від провідного італійського виробника Zambaiti Parati відрізняється красою, аристократичним шиком і високою якістю. Прекрасні шпалери для стильних інтер'єрів.
Вам подобається мальовничий вид квітучих садів, полів і клумб? Шпалери з колекції Rivera від Rasch Textil допоможуть прикрасити ваш інтер'єр флористичними мотивами, доповнивши їх ідеальними шпалерами-компаньйонами.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю