-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2847

Природні блакитні, сірі тони складають основу чудової кольорової палітри колекції бельгійських шпалер для стін Decoprint Yala, в якій сонячні рослинні мотиви змінюються відблисками геометричних форм або східними візерунками.
Для ультрасучасного інтер'єру - відмінний варіант! Нові французькі шпалери для стін Ugepa Kinetic з геометричними орнаментами, просторовими фігурами, струмливими стрічками надають стінам об’єм. Сміливі колірні поєднання підсилюють ефект.
Стримані шпалери для стін пастельних тонів Nordic Elegance з лаконічними малюнками від бельгійського виробника GranDeco з першого погляду завоюють серця шанувальників інтер'єру в скандинавському стилі. Ця витончена простота - для стін Вашого будинку.
Відтінки пудри і повітряні малюнки французьких шпалер для стін Caselio Iris ніжні і здаються навіть нереальними - стільки в них поетичності, мрійливості, чарівності. Таку атмосферу принесуть у Вашу оселю світлі флізеліновіі шпалери, які цілком реально і...
Приголомшлива новинка - колекція шпалер для стін Sherazade від бельгійського виробника Decoprint, в якій все сучасно, в ній навіть класичні візерунки, смуги і фонові шпалери представлені стильно. І світлі, і темні шпалери - для неповторного настрою у...
Елегантні шпалери для стін Erismann Arcano з Німеччини з класичними елементами, з графічними деталями, з модними мотивами під камінь - вишуканих кольорів. Глибокі тони, чудові поєднання надають шпалерам благородний і шикарний вигляд.
Один із законодавців моди шпалер для стін голландський виробник BN пропонує колекцію шпалер Elements II з імітацією натуральних матеріалів для сучасного інтер'єру. Контраст вишуканих колірних відтінків шпалер і легкої брутальності поверхонь викликає...
Чудові англійські шпалери для стін кухні Galerie Kitchen Recipes порадують Вас - можливо, в цій різноманітної колекції Ви знайдете для кухні те, про що мріяли - шпалери з "смачними"написами, вишуканими фруктовими і рослинними мотивами або імітацією плитки.
Відомий італійський виробник шпалер Emiliana Parati своєю новою колекцією шпалер Prima Donna з декоративними елементами, старовинними поверхнями, дивовижними стриманими тонами висловлює любов всієї Італії до жінок і захоплення ними.
Без надмірностей - так коротко можна охарактеризувати шикарну колекцію дизайнерських шпалер для стін Tango знаменитого німецького виробника Marburg. Це і шпалери схожі на зміїну шкіру в неймовірних тонах, і шпалери з цяточками, і з візерунком з крапель.
Яскраві кольори і чудові малюнки сучасних шпалер для стін Happy Days бельгійського виробника GranDeco створюють настрій і пробуджують емоції. Малинові, рожеві або зелені шпалери, акварельні смуги або різнокольорові кола на стінах зроблять Ваше життя...
Бельгійські шпалери для стін Fusion від виробника GranDeco зі складним фоном у вигляді імітацій поверхонь, з малюнками кілець, тонкими хвилястими лініями, листям або традиційними рослинними візерунками викликають інтерес і залишають найприємніше враження.
Чудові кольори і малюнки італійських шпалер Tropicana відомого виробника Emiliana Parati подарують стінам красу. Ці красиві шпалери з листям, квітами, орнаментами наповнять Ваш будинок світлом, теплом і додадуть йому дивовижний колорит.
Дуже красиві шпалери для стін Catania з легким блиском від виробника Marburg привертатимуть увагу до стін, але залишаться фоном і не будуть затьмарювати інтер'єр. Висока щільність, відсутність ПВХ і використання лише фарб на водній основі - особливість...
Небесно блакитний або темно сірий, рельєфний монохромний візерунок або контрастні поєднання в італійських шпалерах для стін Murogro Future II від виробника Sirpi наповнять Ваш будинок елегантною розкішшю, додадуть йому величний спокій чудових палаців.
Акція! Не пропустіть відмінний шанс! Дивовижна імітація поверхонь в шпалерах для стін BN Essentials II з Голландії - це реалістичність зображень і барвистість відтінків, це тепло і незвичайний затишок в домі, це стильний і естетичний інтер'єр.
Нові розкішні італійські шпалери Emiliana Parati Alba з поверхнею під мармур, витонченими рельєфними дамасками, шикарними смугами зроблять стіни Вашого будинку чарівними, а інтер'єр в стилі бароко - незабутнім.
Акція! Ловимо момент! Зараз можна купити зі знижкою красиві шпалери для стін P+S international Orpheo з Німеччини з ефектними поєднаннями, чудовою палітрою кольорів, старовинними або сучасними візерунками, квітами або смугами, зроблені з високоякісного...
Пастельна палітра кольорів, відсутність контрастів і старовинні візерунки, як би проступають з глибини століть, роблять італійські шпалери для стін Italian Silk 6 виробника Sirpi незрівнянним варіантом декору стін Вашої вітальні, спальні або передпокою.
Стіни зі шпалерами от кутюр - це вражає! Абсолютно приголомшливі шпалери для стін колекції Rasch Etro, над якою працювали два гіганта - найстаріший німецький виробник шпалер Rasch і італійський Будинок моди Etro, можуть стати основою Вашого інтер'єру.

Всього: 2847



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю