-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2848

Вінілові шпалери на флізеліновій основі із колекції City Glam від німецької торгової марки Marburg стануть ідеальними настінними покриттями для маленького кабінету.
Кухня – це саме той простір, де можна дати волю фантазії, створюючи унікальні інтер'єрні рішення. Якщо ви хочете надати кухні індивідуальність та стиль, колекція Riviera Maison II від голландського бренду BN стане для вас справжньою знахідкою.
Створити затишну атмосферу в спальні з вікнами на північ допоможуть шпалери з колекції Atelier від німецького бренду Marburg. Вони оживлять інтер'єр і додадуть до нього тепла та комфорту.
Німецькі вінілові шпалери на флізеліновій основі із колекції Imagine від відомої фабрики Marburg дуже практичні та привабливі. І якщо ви думаєте, які шпалери купити у передпокій, ми рекомендуємо звернути увагу на цю чудову колекцію.
Ідеальний стиль дизайнерської колекції шпалер Villa Lombardi від Marburg дозволить не обмежувати фантазію, створюючи інтер'єр власної мрії.
Як вибрати шпалери в темний коридор? Колекція шпалер Venise від знаменитого виробника BN (Голландія) допоможе вам у цьому.
Кімнати, що виходять вікнами на схід, вранці залиті яскравим сонячним світлом. Це слід враховувати під час вибору шпалер. Сьогодні ми розповімо вам, які шпалери краще вибирати для східної сторони.
Бажаєте оточити себе квітучою красою? Пропонуємо до вашої уваги чудову колекцію Fiore від голландської фірми BN. Це справжній квітник чудових настінних покриттів з яскравим та виразним квітковим дизайном.
Вам подобається, коли у кімнаті світлі шпалери? Сьогодні ми хочемо запропонувати трендові шпалери у світлих тонах. З колекцією шпалер Rise and Shine від BN ваш інтер'єр буде досконалим та гармонійним.
Зробити темне приміщення більш привітним та світлим можна за допомогою правильно підібраних шпалер. У колекції Cubiq від відомого голландського бренду BN ви знайдете ідеальні шпалери для темної кімнати.
Сьогодні ми хочемо познайомити вас із колекцією шпалер Riviera Maison II від голландської торгової марки BN. Це красиві та практичні шпалери для кімнати в сучасному стилі, які прикрасять приміщення та створять затишну обстановку.
Наразі ми розповімо вам, які шпалери ви можете купити в коридор в нашому інтернет-магазині oboi.ua. Пропонуємо вам звернути увагу на чудову колекцію Timeless Stories від голландського бренду BN.
Мелодія естетики, стилю та комфорту. Саме так можна охарактеризувати чудову колекцію шпалер Melody від французького бренду Lutece.
Бажаєте купити якісні, красиві, модні шпалери для дому? Каталог 2022 представляє найкращі шпалери від відомих світових виробників настінних покриттів.
Якщо ви думаєте, як купити шпалери для кухні, ми допоможемо вам. Наш інтернет-магазин oboi.ua пропонує найкращий вибір шпалер, оптимальні ціни та зручні умови покупки.
За вікном квітне весна, а у нас в інтернет-магазині oboi.ua ви знайдете розкішні шпалери з квітами красивої колекції Floralia від німецького виробника Marburg. Перед цією красою складно встояти.
Перед цією стильною красою складно встояти. Модні дитячі шпалери із колекції Pippo від іспанського бренду ICH зачаровують з першого погляду. Не даремно вони користуються величезною популярністю. Витончена безпосередність їх дизайну наповнить дитячу...
Шпалери Atelier від знаменитого німецького бренду настінних покриттів Marburg стануть чудовим варіантом для оформлення коридору. Вони красиві, універсальні, якісні - саме те, що потрібно для ідеального ремонту.
За допомогою правильно підібраного дизайну шпалер ви можете візуально розширити простір і зробити інтер'єр кухні гармонійнішим. Сьогодні ми хочемо представити вашій увазі красиву колекцію шпалер, яка називається City Glam.
Відмінні шпалери за вигідною ціною на сайті oboi.ua. Величезний асортимент настінних покриттів у нашому каталозі дозволить вам красиво та стильно оформити інтер'єр вашого будинку, а демократичні ціни та зручний сервіс замовлення зробить вашу покупку...

Всього: 2848



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю