-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2862

Французький бренд Lutece пропонує чудові шпалери в коридор. Каталог шпалер Bensimon – це поєднання унікальної естетики та практичності, саме те, що потрібно для створення стильного та затишного простору.
Флізелінові шпалери з колекції Geo Effect від німецького виробника AS Creation прикрасять стіни, створять затишну і стильну обстановку в приміщенні.
Створювати ефектні та комфортні інтер'єрні рішення досить просто, якщо у вас будуть світлі шпалери для вітальні з Geo Effect колекції від німецької компанії-виробника AS Creation.
Чарівність натуральних лляних тканин та надійність сучасних матеріалів. Пропонуємо вам ідеальні сучасні шпалери для кухні з колекції Linen Stories виробництва голландської компанії BN.
Бажаєте, щоб ваші гості відчували себе комфортно та захоплювалися чудовою обстановкою вашого будинку? Шпалери для гостьової кімнати в теплих тонах із колекції Five O Clock від французького бренду Casadeco допоможуть вам створити гостину та стильну...
Настав час для ідеальних стін. Сьогодні у вас є чудова можливість онлайн вибрати та вигідно купити шпалери для вітальні. Каталог Stone від французького бренду Casadeco створений для тих, хто прагне ідеалу цілеспрямовано та розважливо.
Ідеальні шпалери для кухні ви знайдете у колекції New life від німецького бренду AS Creation. Вони буквально допоможуть надати нове життя вашій кухні, створивши в ній модну та стильну атмосферу.
Новий вимір дизайну. Оригінальні тривимірні шпалери з колекції Cubiq голландського виробника BN здатні перетворити просту кухню на сучасний дизайнерський простір.
Які шпалери найкраще підходять для оформлення інтер'єру вітальні у стилі лофт? Це насамперед настінні покриття, що імітують прості натуральні матеріали та необроблені поверхні.
Сьогодні ми поговоримо про те, як за допомогою шпалер створити збалансований інтер'єр у всій квартирі. Зробити це дуже легко, використовуючи шпалери з однієї колекції. Виробники спеціально компонують колекції таким чином, що в них є шпалери для всіх...
Шпалери з колекції Moments від бельгійської фабрики настінних покриттів Decoprint мають високу популярність серед покупців. Це шпалери, які без перебільшення можна назвати чудовим придбанням.
Прекрасні можливості для красивого, оригінального та стильного оформлення інтер'єру пропонує голландський виробник BN у своїй колекції, яка називається Loft. Унікальні дизайни та текстура шпалер надають широкі можливості для комбінування.
Запрошуємо вас вибрати гарні та якісні шпалери в нашому каталозі та представляємо вам трендові шпалери у квартиру 2022 з колекції Poeme від знаменитої бельгійської торгової марки GranDeco.
Чудовим рішенням оформлення стінок спальні є шпалери світлих тонів. Вони наповнюють кімнату спокоєм, свіжістю та гармонією. Світлі шпалери в спальню свого будинку ви можете побачити в красивій колекції Zoom Lotus від Khroma.
Стильні та якісні шпалери для передпокою ви знайдете в каталозі Grounded виробництва голландської компанії BN. Модні та привабливі дизайни цих шпалер прикрасять стіни та створять гостинну обстановку у приміщенні.
Флізелінові шпалери з колекції New life від відомого німецького виробника AS Creation відрізняються естетичним зовнішнім виглядом та чудовими експлуатаційними властивостями. Це якісні та привабливі настінні покриття, які забезпечать ідеальне оформлення...
Магія візуальної естетики. Представляємо вам шпалери, які здатні візуально розширити простір, зробити його більш комфортним та гармонійним.
Які шпалери для зали зараз наймодніші? Пропонуємо вам французькі шпалери з колекції Ambiance від провідного бренду Limonta.
Вибираєте шпалери у дитячу хлопчику? Пропонуємо чудові вінілові шпалери із колекції Smalltalk виробництва компанії BN (Голландія).
Сьогодні ми не тільки розповімо вам як вибрати шпалери в кухню та коридор, але й порадимо відмінні настінні покриття для цих приміщень. І найприємніше, що ви можете купити такі шпалери прямо зараз у нашому інтернет-магазині oboi.ua.

Всього: 2862



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю