-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2869

Розкішні півонії перетворять ваш будинок в запашний райський сад. Колекція шпалер New Studio 2.0 від AS Creation - це прекрасні флористичні мотиви, доповнені стриманими текстурними компаньйонами.
Вертикальны хвилі, листя папороті, дамаски, текстильні структури в приємній колірній гамі - шпалери з колекції Talia від відомого німецького бренду Erismann просто створені для ідеального інтер'єру.
Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції New Modern Schoner Wohnen від знаменитого німецького бренду Marburg пропонують рішення для будь-якого стилю інтер'єру - від сучасного до класичного.
У колекції шпалер Montano від GranDeco об'єдналися кращі концепції класики і сучасності. Це шпалери для тих, хто бажає зробити естетичний і практичний ремонт.
Італійські вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Unconventional від знаменитого бренду Emiliana Parati - сучасна інтерпретація класичної теми художнього оформлення інтер'єрів.
Шпалери з колекції Muralto Komi від італійського виробника Sirpi відкривають приголомшливу естетику чистих тонів і світлових ефектів, нових текстур і графічних деталей, відтворених з використанням найвищих технологій.
Шпалери з колекції під назвою ArtDeco від відомого в усьому світі виробника настінних покриттів, німецької компанії Marburg, відрізняються благородною елегантністю в поєднанні з чудовою оригінальністю.
Вражаюча колекція шпалер Smeralda 33 2020 від італійського виробника настінних покриттів Zambaiti Parati не залишить байдужими тих, хто віддає перевагу благородній розкоші, витонченості і елегантності.
Незвичайні принти дозволяють перетворити інтер'єр і зробити його по-своему унікальним. Якщо ви згодні, тоді рекомендуємо звернути увагу на чудову колекцію Cubiq від голландського виробника BN.
Сучасна архітектура цінує сміливі ідеї та креативний підхід до ремонту. Колекція шпалер Moments MO22806 бельгійського виробника Decoprint ідеально підійде тим, хто хоче створити затишок і доповнити кімнату цікавими барвами.
Колекція шпалер Unique німецького виробника AS Creation дійсно унікальна. Адже шпалери колекції Unigue AS Creation запросто доповнять і прикрасять інтер'єр міської квартири, заміського котеджу або офісного приміщення.
Колекція шпалер Murella 5 італійського виробника Zambaiti Parati додасть затишок і елегантність вашому інтер'єру. Дизайн цієї чудової колекції шпалер - це втілення вишуканої розкоші в сучасному розумінні.
Сучасна архітектура цінує комфорт і якість. Райська колекція шпалер італійського виробника Zambaiti Parati Paradiso додасть вашому інтер'єру затишок завдяки ніжним відтінкам і дивовижно красивим принтам.
Величезним достоїнством колекції шпалер Altagamma Sempre III італійського виробника Sirpi є універсальна кольорова палітра та можливість вибору дизайну для всіх кімнат з однієї колекції.
Абстрактні сюжети, принти невеликого розміру, флористика гармонійно вписується в будь-який інтер'єр. Колекція Ambiance італійського виробника Limonta представляє широкий вибір приголомшливих шпалер для любителів естетики.
Колекція шпалер Michalsky Dream Again від європейського виробника з світовим ім'ям AS Creation об'єднує воєдино розкіш і домашній затишок, створюючи при цьому по-справжньому чарівну атмосферу в вашому домі.
Шпалери з колекції Natte NAE 101561143 від компанії CASELIO (Франція) поєднують унікальну структуру з красивим ефектом ручної роботи. Кращий варіант настінних покриттів для ідеального ремонту, який підкреслить стиль вашого будинку.
Колекція Ogoni від торгової марки Decoprint - це чудові гладкі шпалери зі структурою полотна і оригінальними дизайнами для ідеального оформлення інтер'єру в сучасному стилі та створення затишної атмосфери.
Текстильні шпалери на флізеліновій основі з колекції Textil Letizia від виробника Rasch допоможуть оформити інтер'єри всіх кімнат вашого будинку в єдиному стилі і при цьому зробити їх унікальними і неймовірно затишними.
Колекція шпалер на стіну Bellagio 69 2020 від популярного європейського виробника Zambaiti Parati відрізняється винятковою якістю та модними, ефектними дизайнами, які перевтілять і прикрасять інтер'єр вашого будинку.

Всього: 2869



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю