-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2869

Колекція шпалер Blooming від виробника Decoprint порадує різноманітністю дизайнів і цікавою кольоровою гамою. У ній ви знайдете шпалери з тиграми, квітучими рослинами, пальмовим листям і тривимірною графікою.
Ретельне виконання кожної деталі в колекції шпалер Tresor німецького виробника Erismann захоплює поєднанням елегантності та природності. Ці модні, красиві і практичні шпалери створені для ідеального ремонту.
Зануриться в захоплюючу атмосферу подорожі, не виходячи з дому, пропонує відомий виробник настінних покриттів Erismann в своїй чарівній колекції шпалер, яка називається Bali.
Вам подобаються художні інтер'єри? Шпалери з колекції Plains and Murals від бренду GranDeco дозволять перетворити вашу квартиру в унікальний простір з туманними пейзажами або розкішними квітами на стінах.
Gravity від бренду GranDeco - трендова колекція флізелінових шпалер, в якій представлені унікальні орнаментальні декори, рослинні мотиви і різноманітні фактурні композиції.
Екзотика пейзажів африканського континенту, неординарні декори і цікаві текстури - флізелінові шпалери з елітної колекції Zanzibar від бренду Rasch Textil приваблюють своєрідністю, стилем і високою якістю.
Цегляна кладка, венеціанська штукатурка, твідова ялинка, візерункове тиснення по шкірі, керамічна плитка, рослинні мотиви - багатство дизайнів колекції шпалер під назвою Ornaments від бренду ICH вражає уяву.
Назва колекції шпалер April від AS Creation говорить сама за себе. Чого можна очікувати від цього красномовного слова? Звичайно ж, весняної свіжості і квіткових мотивів в рожево-бузкових тонах.
Гнучкі рослинні орнаменти, вертикальні смуги, оригінальний візерунок і однотонні компаньйони - дизайни шпалер з колекції Trends Home 1 від AS Creation дають широкі можливості трендового оформлення інтер'єру.
Стилізовані легкі квіткові мотиви, доповнені ажурним геометричним візерунком і однотонними полотнами - колекція шпалер для стін Schoner Wohnen 8 від бренду AS Creation просто створена для гарного настрою.
Шпалери з квітковими візерунками і фактурні однотонні компаньйони, що гармонійно поєднуються з ними - колекція La Vita від виробника настінних покриттів AS Creation внесе в інтер'єр свіжість і романтичний настрій.
Для тих, хто віддає перевагу інноваціям та розвитку, хто спрямовує свій погляд в майбутнє, виробник настінних покриттів Ugepa (Франція) пропонує неординарну колекцію шпалер під символічною назвою Galactik.
Знаменитий італійський виробник настінних покриттів Emiliana Parati продовжує радувати нас приголомшливими шпалерами, представивши свою чудову колекцію під назвою Elba.
Пориньте в своєрідний світ колекції шпалер Decoworld 2 від виробника AS Creation. Унікальні дизайни, що зображують різні дерев'яні поверхні, створюють неймовірно теплу та стильну атмосферу.
Колекція шпалер від провідного виробника настінних покриттів Erismann під назвою Profi Deco представлена шпалерами з розкішним класичним декором і однотонними структурованим компаньйонами.
Колекція шпалер Berlin від німецької компанії Rasch пропонує дизайни, що візуально відображають багатогранний характер сучасного мегаполісу. Це шпалери для сучасного та якісного ремонту.
Odeon 44 2020 року - прекрасна колекція високоякісних шпалер від італійського бренду Zambaiti Parati в стилі класичної елегантної розкоші для створення унікальних інтер'єрних рішень.
Відмінною особливістю колекції Mini Classic 52 від італійського виробника Zambaiti Parati є висока якість і витончені дизайни, що втілюють класичні теми в сучасному ключі.
Один колір - безліч рішень. У колекції Simply White 4 від AS Creation більше двадцяти дизайнів шпалер і всі вони в відтінках білого кольору. Чи можливо таке? Дивіться самі!
Натхненням для створення колекції шпалер Freundin III від Rasch послужив узагальнений образ нашої сучасниці - активної і цілеспрямованої, пристрасної і романтичної, захопленої подорожами і закоханої в життя.

Всього: 2869



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю