-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2869

Красиві флізелынові шпалери з колекції Paradise Garden від виробника AS Creation перетворять ваш будинок в справжній райський куточок завдяки ексклюзивним дизайнам і чудовій текстильній поверхні.
Колекція шпалер на стіну Matera від виробника Rasch Textil пройнята колоритом прекрасного південного італійського міста, в якому кожна стіна, кожна рослина розповідають свою дивовижну історію.
Karin Sajo Paris - це трендова колекція шпалер від популярного дизайнера Карін Саджо для провідного виробника настінних покриттів GranDeco. Красиві радіальні візерунки і прекрасна колірна гамма цих шпалер прикрасять ваш будинок.
Нова колекція шпалер Sumatra від виробника AS Creation наповнює інтер'єр неповторною екзотикою індонезійського острова Суматра. Приємні кольори шпалер підкреслюють витончену структуру декорів.
Колекція шпалер Barbara Home Collection 1,06 створена в колаборації компанії Rasch і популярної німецької телеведучої Барбари Шенебергер. Натхненням для неї послужив улюблений будинок і мрії.
Трендові графічні візерунки і естетика бароко, смуги і квіткові мотиви, срібло і металевий блиск - колекція шпалер Esprit 13 надихає унікальними дизайнерськими знахідками і високою якістю матеріалів і друку.
Колекція шпалер Wall Designs від всесвітньо відомого виробника настінних покриттів Khroma презентує спеціальні фотошпалери для вашої кімнати. Ці оригінальні панно стануть справжньою окрасою інтер'єру.
Завдяки сучасним колірним рішенням і інноваційним технологіям виробництва, що використовуються компанією-виробником Komar, класичний дизайн в колекції шпалер Heritage стає чудовим сучасним трендом.
Розкішні шпалери з колекції Denzo від німецького виробника настінних покриттів Rasch ідеальні для створення унікальних трендових інтер'єрів, що підкреслюють ваш стиль і прекрасний смак.
Насолоджуйтесь красою світу, не виходячи з дому! Завдяки колекції інноваційних фотошпалер Stefan Hefele II від компанії Komar кращі світові пейзажі і пам'ятки щодня будуть радувати вас і ваших гостей.
Колекція класичних шпалер Mix It Up від A.S. Creation пропонує квіткові орнаменти в м'яких тонах. Кольори бежевий, кремовий, рожевий, зелений і світло-блакитний гармонійні і стильні.
Колекція Venetian Damask 8 від компанії Sirpi - це класичні італійські вінілові шпалери, прикрашені красивими орнаментами і структурами, які м'яко переливаються на світлі.
Квіти - невичерпне джерело натхнення для дизайнерів. Розкішні квіткові мотиви, прекрасні птахи і приголомшлива палітра - колекція шпалер Fiore від бренду BN перетворить будь-яку кімнату в райський куточок на землі.
Колекція шпалер Materials від AS Creation - для любителів трендових інтер'єрів, адже дизайн з ефектами різних матеріалів зараз дуже популярний. Мармур, шкіра, дерево, камінь або метал - складно уявити без них сучасний стиль.
Колекція шпалер Most Fabulous від знаменитого німецького виробника Rasch відрізняється неординарними декорами, побачивши які, неможливо забути. Це чудові шпалери для оригінальних інтер'єрів.
Графічні візерунки і текстури, широка колірна гамма - колекція шпалер Pop Style від бренду AS Creation універсальна і атмосферна. Вона створить гарний настрій і затишок в будь-якому приміщенні.
Приголомшлива колекція шпалер Il Decoro від AS Creation захоплює багатоплановими дизайнами. Вона пронизана духом свободи, переосмислюючи романтику бунтарства в сучасному ключі.
Завдяки виразним візерункам і сполученням кольорів колекція шпалер Boheme від європейського виробника настінних покриттів Decoprint виглядає ефектно і запам'ятовується з першого погляду.
Колекція шпалер Essentials від Decoprint вражає уяву величезною різноманітністю дизайнів, завдяки чому створити модний і красивий інтер'єр в бажаному стилі не складе труднощів.
Презентабельна колекція шпалер Venezia від знаменитого виробника Khroma створена для естетичних і неординарних інтер'єрів. У ній ви можете вибрати шпалери для вітальні, спальні, холу, їдальні та інших приміщень.

Всього: 2869



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю