-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новинки Rasch на виставці Heimtextil Frankfurt 2017

11.01.2017

Шпалери Rasch Blue Velvet

Благородне мерехтіння, м'який блиск: оксамит в новому році знову в тренді, і не тільки в нашому гардеробі, але і як прикраса для стін. До пізнього середньовіччя ця тканина була доступна тільки представникам вищого суспільства, тому не дивно, що нова колекція Blue Velvet від Rasch демонструє надзвичайно елегантні дизайни, здатні перетворювати звичайні стіни в справжній витвір мистецтва.

Подивитись все Шпалери Rasch Blue Velvet.


Шпалери Rasch Deco Relief

Гостинність і затишок - ці слова могли б стати девізом новоі колекції Deco Relief від німецького бренду Rasch. Природна і комфортна, сучасна і стильна колекція пропонує безліч варіантів оформлення інтер'єру.

Подивитись все Шпалери Rasch Deco Relief.


Шпалери Rasch Emilia

Колекція шпалер Emilia - це справжня краса життя, створена всесвітньо відомим німецьким брендом Rasch. У цій чудовій колекції представлені унікальні шпалери для гарного інтер'єру.

Подивитись все Шпалери Rasch Emilia.


Шпалери Rasch Florentine II

Чудові акварельні мотиви - квіткові або традиційні рослинні в дизайні колекції німецьких шпалер для стін Rasch Florentine II не можуть не привернути уваги тих, хто хоче зробити інтер'єр і елегантним, і вражаючим незрівнянними нюансами.

Подивитись все Шпалери Rasch Florentine II.


Шпалери Rasch Deco Style

Радість, розкіш, гламур - іноді просто хочется чогось більшого. Тоді з'являється бажання представити стіни свого будинку в новому світлі. Колекція Deco Style зачаровує елегантністю дизайну, об'ємом та щляхетністю тонких ліній, її сучасний шарм радує око та створює гарний настрій. Тепер комбінувати різні дизайни і кольори дуже просто!

Подивитись все Шпалери Rasch Deco Style.


Шпалери Rasch My Moments

Light and Breezy Повітряний, веселий і просто незвичайний - так можна охарактеризувати цей яскравий рослинний дизайн в комбінації з однотонкамі і легкими літніми шторами. З цією серією в Вашому домі надовго оселиться гарний настрій. Свіжість, радість і безтурботність "Light and Breezy" припадуть до смаку всім, хто із задоволенням зустрічається зі своїми друзями, відпочиває від буденного стресу, займаючись йогою або просто любить все світле і сонячне.

Подивитись все Шпалери Rasch My Moments.


Шпалери Rasch Passepartout

Пропонуємо Вашій увазі незвичайну, захоплюючу колекцію, яка запрошує до світу оптичних ілюзій і по-справжньому дивує. Подаруйте Вашому інтер'єру абсолютно новий вимір. Ці особливі флізелінові шпалери демонструють містичні, химерні дизайни і цікаві перспективи, деякі з яких беруть свій початок в класичному живописі «Тромплей», що спеціалізується на оптичні ілюзії.

Подивитись все Шпалери Rasch Passepartout.


Шпалери Rasch Modern Surfaces II

В каталозі Rasch Modern Surfaces 2 представлене множинне багатство природних форм. Серед розмаїття структур таких як: гіпс, камінь, бетон і дерево, можна знайти витончену плиткову мозаїку, мотиви старих газет, книг, і навіть дерев'яних ящиків, і все це окрім однотонних шпалер. Завдяки величезному вибору вашому інтер'єру можна надати унікальний характер, який буде чітко характеризувати вас як особистість. Сучасність колекції Rasch Modern Surfaces II дає вам можливості йти в ногу з часом.

Подивитись все Шпалери Rasch Modern Surfaces II.


Шпалери Rasch Prego

Серія Rasch Prego створена в класичному стилі, який безсумнівно увіллється в концепцію будь-якого інтер'єру. Серія представляє собою органічне поєднання полотен традиційних і більш складних дизайнерських рішень. Якщо ви цінуєте професійний підхід і якість, тоді флізелінові шпалери Prego - саме те, що вам потрібно.

Подивитись все Шпалери Rasch Prego.


Шпалери Rasch Roberto Geissini

М'який оксамит, іскристі кристали, блиск дорогоцінних металів і містичні черепа - тепер і ви можете жити, як найвідоміші подружжя-мільйонери з Німеччини Кармен і Роберт Гайс! Їх марка Roberto Geissini спочатку завоювала наші платтяні шафи, а потім бунтівний бренд став переростати в інтер'єрну серію для стильного будинку. Нове в асортименті: колекція шпалер доповнена шторами і подушками.

Подивитись все Шпалери Rasch Roberto Geissini.


Шпалери Rasch Wallton Podium

У нашому інтернет магазині клієнти мають можливість підібрати шпалери для стін з колекції Rasch Wallton Podium. Ми пропонуємо найнижчі ціни і якісний сервіс

Подивитись все Шпалери Rasch Wallton Podium.





Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю