-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новинки BN на виставці Heimtextil Frankfurt 2017

12.01.2017

Шпалери BN Loft

Сучасні геометричні візерунки зливаються з природними елементами. Ця колекція містить несподівані поєднання кольору і дизайну. Колекція Лофт відрізняється витонченістю і принадністю. Поєднання дизайну 2D і 3D створює відчуття ілюзії навколо Вас. Це поєднання мінімалізму і футуризму, який робить Ваш інтер'єр захоплюючим.

Подивитись все Шпалери BN Loft.


Шпалери BN Glassy

Створена з дивовижною майстерністю, пастельна колекція голландських шпалер для стін BN Glassy полонить ніжністю, романтичністю, чудовими ефектами. Напівпрозора акварель, ефектні абстракції і квітковий дизайн з секретом - шпалери, які зачаровують.

Подивитись все Шпалери BN Glassy.


Шпалери BN Indian Summer

Схожі на східні тканини, шпалери для стін BN Indian Summer з багатою текстурою - неяскраві, стримані, вони захоплюють глибиною відтінків і витонченістю монохромних малюнків, в них є щось загадкове, як загадкова країна, втіленням якої вони є - Індія.

Подивитись все Шпалери BN Indian Summer.


Шпалери BN Color Stories II

У нашому інтернет магазині відвідувачі мають можливість вибрати шпалери для стін з колекції BN Color Stories II. Ми гарантуємо найнижчі ціни і швидку доставку

Подивитись все Шпалери BN Color Stories II.


Шпалери BN Neo Royal by Marcel Wanders

Представляємо нову колекцію від BN і Marcel Wanders, яка надихає на життя в розкоші. Насолоджуйтесь вишуканим інтер'єром із сучасним дизайном, що відображає багату красу королівського життя. Глибокі відтінки шовку, гладкі штори, ефектно витіюваті стелі і різьблений мармур палаців щедро дарують вам своє натхнення. В коллекції шпалер Neo Royal завдяки майстерному поєднанню і зіставленню шляхетних і розкішних візерунків високої королівської моди, історичні декоративні елементи велично представлені в сучасній епосі.

Подивитись все Шпалери BN Neo Royal by Marcel Wanders.





Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю