-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новинки Erismann на виставці Heimtextil Frankfurt 2017

13.01.2017

Шпалери Erismann Cassiopeia

Поєднання елегантних мотивів, ефектних відтінків і скляного бісеру перетворюють німецькі шпалери для стін Erismann Cassiopeia в чарівні покриття для стін Вашого будинку, з загадковим мерехтінням і магічними переливами світла й тіні.

Подивитись все Шпалери Erismann Cassiopeia.


Шпалери Erismann Claire

Візерунки колекції Claire - справжня спокуса. Філігранні травинки зачаровують світлими відтінками і вишуканістю кольорової гами. Романтичне квіткове панно нагадує акварельний живопис - своєю грайливістю і, в той же час, елегантністю. Своїм контрастом підкуповує енергійний графічний візерунок в модному етно-стилі, що додає стінам екстравагантний вигляд.

Подивитись все Шпалери Erismann Claire.


Шпалери Erismann Domicile

Тонко опрацьовані деталі колекції Domicile втілюють елегантність в чистому вигляді. М'яка взаємодія чуттєвих і чарівних фарб створює вишукану атмосферу в приміщенні. Класичний орнамент заворожує своїм стриманим блиском і текстильною фактурою поверхні. Розкішне оформлення вносить елегантні нюанси в структуру орнаменту, надаючи йому сучасного вигляду.

Подивитись все Шпалери Erismann Domicile.


Шпалери Erismann Home Gallery

Натхненна різними стилями житлового інтер'єру, колекція «Home Gallery» зачаровує своїм широким спектром варіантів дизайну. Атмосфера сімдесятих років, трішки романтики або пуристичної вишуканості - наші дизайни поєднуються з будь-яким стилем інтер'єру.

Подивитись все Шпалери Erismann Home Gallery.


Шпалери Erismann Prime Time

Свіжість, натхнення і багатосторонність застосування - ось чим характеризуються мотиви колекції Prime Time. Назву колекції дав оригінальний мотив із зображенням годинників в стильних кольорах.

Подивитись все Шпалери Erismann Prime Time.


Шпалери Erismann Sevilla

Невагомі мотиви колекції Sevilla поєднують в собі відчуття середземноморського будинку з найсучаснішим стилем. Створюється враження, що дикорослі квіти і листя олеандра трохи вицвіли під впливом сонця, моря і солоного повітря. Гармонійний візерунок у вигляді смужок начебто завдано вручну пензлем, а багатий вигинами хвилястий орнамент зачаровує своїми м'якими колірними поєднаннями.

Подивитись все Шпалери Erismann Sevilla.


Шпалери Erismann Vie en rose

Колекція Vie en rose з її філігранними квітками і бутонами випромінює поетичний шарм, наповнюючи всі приміщення аурою романтики і фантазії. На додаток до трьох квіткових візерункам колекція пропонує два смугастих мотиви, чарівно-грайливий малюнок у вигляді кучерявих лоз, а також відповідний асортимент однотонних забарвлень.

Подивитись все Шпалери Erismann Vie en rose.





Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю