-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео нової колекції шпалер для стін Decoprint Whats Up

13.03.2017

Шановні друзі, пропонуємо подивитися відео про чудовий каталог шпалер Whats Up Decoprint. Впевнені, що саме це відео розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Стильні молодіжні шпалери Whats Up виконані в основному в вигляді колажів з буквами і машинами, навушниками і сердечками, черепами, зірками і прапорами. Мотиви з облізлими дощечками - в стилі лофт. Яскраві і насичені шпалери з Бельгії зроблять особистий простір хлопців, дівчат або підлітків комфортним і виражаючим індивідуальність господаря і його смаки. Однотонні яскраві червоні, жовті, рожеві і спокійні світлі кремові, сірі, білі шпалери компаньйони допоможуть зробити інтер'єр гармонійним і не забути про почуття міри. А чудові панно - це новий настрій на одній стіні. Бренд Decoprint - це гарантія високої якості. Флізелінові шпалери Whats Up - миються, практичні і світлостійкі в інтернет магазині шпалер Oboi.ua за найкращими, низькими цінами.

Відео колекції шпалер Decoprint Whats Up

Підпишіться на наш YouTube канал і стежте за новинками шпалерного ринку.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Whats Up дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Whats Up Decoprint.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Decoprint Whats Up Новини