-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Видео презентація колекції шпалер для стін BN Curious

27.03.2017

Шановні друзі, сьогодні ми підготували для Вас презентацію про чудовий каталог шпалер Curious BN. Ми дуже сподіваємося, що ця презентація занурить Вас в світ сучасного дизайну і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

В асортименті колекції шпалер Curious є шпалери, що імітують штукатурку, шпалери з декоративним рослинним візерунком, дрібною плиткою, причому шикарна колірна гамма робить ефектними навіть однотонні шпалери. Глибокі зелений, синій, аж до чорного, або світло блакитний, сірий, надають великий вибір. Особливо стильно виглядають шпалери, схожі на шкіру рептилій, насиченого червоного кольору, або шпалери з пір'ям - синього. Креативні голландські шпалери Curious від законодавця моди в світі шпалер виробника BN створять незабутній і комфортний інтер'єр у Вашому домі, підкреслять Вашу індивідуальність. Крім того, Ви відчуєте переваги флізелінових шпалер BN Curious з Голландії - їх практичність, міцність, а з магазином Oboi.ua - і низькі ціни.

Відео колекції шпалер BN Curious

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально вінілові шпалери на флізеліновій основі BN Curious.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін BN Curious Новини