-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео - німецькі шпалери Tintura Rasch Textil

29.03.2017

Шановні друзі, сьогодні ми підготували для Вас відео про новий каталог шпалер Tintura фабрики Rasch Textil. Ми впевнені, що цей ролик розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

У будь-якому випадку, шпалери Tintura - це привабливий варіант оформлення стін Вашого будинку, це - гарантія гарного і якісного інтер'єру. Ці німецькі шпалери, подібно фрескам з минулого, прикрасять стіни, додадуть житловому простору індивідуальний характер і створять приємну атмосферу. Красиві шпалери під старовину з освіжаючими сучасними нюансами Rasch Textil Tintura - це обволікаючі стіни текстильні шпалери на флізеліновій основі, міцні, довговічні. На них не тільки приємно дивитися, до них хочеться доторкнутися. Стильні шпалери Tintura кремового або аквамаринового кольору створюють відчуття невагомості, в той час як шпалери темного червоного або королівського синього - це витончена елегантність. У Oboi.ua - завжди швидка, зручна, дешева покупка!

Відео презентація шпалер для стін Tintura фабрики Rasch Textil

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - текстильні шпалери на флізеліновій основі Tintura Rasch Textil.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Textil Tintura Новини