-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Make Up 16 від Erismann

01.04.2017

Вельмишановні клієнти, сьогодні ми хочемо показати Вам ролик про дуже красиву колекцію шпалер для стін Make Up 16 виробництва Erismann. Впевнені, що ця презентація познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Чарівні квіти, що в'ються по стовбуру дерева, виконані в неяскравих тонах не можуть не захоплювати витонченістю ліній і дивовижним колірним поєднанням. І також чудові жовті, рожеві, коралові, зелені однотонні шпалери або шпалери з смугами, листям або буквами. Створити свою комбінацію кольорів і з легкістю наповнити інтер'єр райдужними відтінками або вибрати природні кремові, бежеві відтінки - красиві німецькі шпалери для стін Make Uр'16 і інтернет магазин шпалер Oboi.ua із задоволенням нададуть Вам можливість для творчості і затишку. Структурні флізелінові шпалери Make Uр'16 від найстарішого європейського виробника шпалер з Німеччини Erismann - високоякісні, миються, надзвичайно міцні. Доступні низькі ціни - в магазині Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Make Up 16 Erismann фабрики Make Up 16

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально вінілові шпалери на флізеліновій основі Erismann Make Up 16.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Erismann Make Up 16 Новини