-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер для стін Decoprint Selena

03.04.2017

Вельмишановні відвідувачі, пропонуємо до Вашої уваги презентацію про вишуканий каталог шпалер для стін Selena Decoprint. Впевнені, що цей ролик познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Селена - богиня Місяця, і її дивовижний світ пронизує всю цю чудову колекцію. Ефектні мотиви з неясними обрисами, переливи світла і тіні, об'ємні зображення і тони - світлі бежеві, кремові, жовті і помітні - бордові, гірчичні, темно-сірі - утворюють дуже вдалі поєднання. Шпалери компаньйони в смугу і однотонні дають простір для фантазії при оформленні стін і допоможуть Вам уникнути перенасиченості інтер'єру. Модні і стильні бельгійські шпалери Selena чудово підійдуть для вітальні, спальні, передпокої або коридору. Міцні, практичні, високої європейської якості від бренду Decoprint, вони довгий час будуть дарувати Вам радість і комфорт. Шпалери Selena з Бельгії в інтернет магазині Oboi.ua за низькими цінами - це ваш кращий вибір.

Відео презентація шпалер для стін Selena фабрики Decoprint

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Selena дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Selena Decoprint.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Decoprint Selena Новини