-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Gentle Elegance 2016 від Rasch

17.04.2017

Вельмишановні покупці, сьогодні ми хочемо показати Вам відео презентацію про вишуканий каталог шпалер для стін Gentle Elegance 2016 фабрики Rasch. Сподіваємося, що саме це відео детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Шикарні шпалери з дамасками - червоні, коричневі з золотим, чудесні в комбінації з шпалерами в смугу - багаті і ефектні, вони доповнюють один одного. Подивившись шпалери з дамасками в інтер'єрі в інтернет магазині Oboi.ua, Ви помітите незвичайний ефект - стіна ніби розділяється на квадрати. Нейтральні шпалери з рослинними мотивами, з плавними вертикальними лініями - вишукані і легкі, стильні шпалери з широкими сірими смугами - цікаві й незвичайні. Високоякісні німецькі шпалери Rasch Gentle Elegance 2016 зроблені на знаменитій фабриці Rasch за новітніми технологіями. Вони міцні, практичні, довговічні і при цьому недорогі. Інтернет магазин шпалер Oboi.ua пропонує вибрати підходящий саме Вам мотив цих шпалер і купити їх за кращими цінами.

Відео колекції шпалер Rasch Gentle Elegance 2016

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Gentle Elegance 2016 Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Gentle Elegance 2016 Новини