-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер для стін Limonta Flow 2016

21.04.2017

Шановні клієнти, хочемо показати Вам відео презентацію про чудову колекцію шпалер Flow 2016 Limonta. Ми дуже сподіваємося, що цей ролик розкриє дизайнерські секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам створити свій ідеальний інтер'єр.

Визначитися з вибором в величезному і прекрасному світі шпалер Вам допоможе каталог на Oboi.ua, в якому об'єднані шпалери гармонійного кольору або одного мотиву в різних кольорах, скомпоновані групи шпалер компаньйонів - легко, з задоволенням Ви швидко знайдете шпалери Flow 2016, які підходять саме для Вашої вітальні, спальні або холу. Унікальні шпалери з різнобарвним мотивом, приємні з тропічними мотивами, оригінальні з тонкими хаотичними лініями - кожен з принтів буде радувати око і налаштовувати на позитивну хвилю. Гармонія дизайну і сучасного матеріалу роблять шпалери Limonta Flow 2016 із Італії незрівнянним за якістю і доступним за ціною варіантом для цілісного і гармонійного інтер'єру Вашої оселі.

Відео презентація шпалер для стін Flow 2016 фабрики Limonta

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Flow 2016 дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Flow 2016 Limonta.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Limonta Flow 2016 Новини