-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Naturae 2018 від Limonta

23.04.2017

Вельмишановні клієнти, сьогодні ми хочемо показати Вам ролик про чудову колекцію шпалер для стін Naturae 2018 виробництва Limonta. Сподіваємося, що цей ролик розкриє секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Іноді імітація виглядає більш привабливо, ніж натуральний матеріал. У цьому ще раз переконують італійські шпалери Naturae 2018 відомого виробника Limonta. Стіна, схожа на справжню старовинну, кам'яну, неоднорідного пастельного кольору - шикарна, а малюнок з рослинами по ній надає шпалерам ще більший шарм. Чарівно і креативно! Схожі на грубу тканину шпалери приваблюють кольором і натуральністю, цікавий також варіант шпалер з тропічними листям. Зелені, сірі, бежеві шпалери на екологічну тему додадуть кімнаті натуральність, з ними Ви будете відчувати безпосередню близькість з природою. Італійські вінілові шпалери Limonta Naturae 2018 легко можна купити за найнижчими цінами в Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін Limonta Naturae 2018

Підпишіться на канал Oboi.ua на YouTube і стежте за новинками в світі шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Naturae 2018 дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на паперовій основі Naturae 2018 Limonta.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Limonta Naturae 2018 Новини