-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео нової колекції шпалер для стін Erismann Secrets

03.05.2017

Вельмишановні клієнти, сьогодні ми представляємо відео про прекрасну колекцію шпалер Secrets фабрики Erismann. Сподіваємося, що ця презентація розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Ці красиві шпалери - стриманих кольорів, кремові, мигдальні, вони обволікають приміщення, привносячи в нього звабливі нотки. Пудрові сині, червоні шпалери інтригують, квіткові фантазії або мереживні орнаменти можуть стати легкими акцентами. Елегантні шпалери Secrets виконані з увагою до кожної деталі, це поєднання спокійних фарб і граціозних ліній, глянцевих і матових ділянок. Гармонія і вишуканість шпалер створять чудову, неповторну, легку атмосферу. Висока якість вінілових шпалер на флізеліновій основі гарантується знаменитим німецьким виробником Erismann, а низька ціна - ще їх ще один плюс. Недорогі сучасні німецькі шпалери Erismann Secrets можна купити в Oboi.ua - інтернет магазині низьких цін і додатковою системою знижок.

Відео презентація шпалер для стін Secrets фабрики Erismann

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Secrets дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Secrets Erismann.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Erismann Secrets Новини