-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео - німецькі шпалери Florentine II Rasch

09.05.2017

Вельмишановні відвідувачі, сьогодні ми підготували для Вас ролик про прекрасну колекцію шпалер для стін Florentine II Rasch. Ми дуже сподіваємося, що ця презентація розкриє секрети цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Відомий німецький виробник шпалер Rasch пропонує нові, красиві і недорогі шпалери, здатні швидко, легко і надовго перетворити Вашу кімнату або будинок. Прекрасні фарби - шпалери кольору стиглих ягід, гірчичні, блакитні прохолодні - привнесуть в інтер'єр особливу красу, а малюнки додадуть йому характер і підкреслять індивідуальність. Розмитість або чіткість малюнку на шпалерах Florentine II однаково привабливі, вони дивують своєю досконалістю і глибиною ефекту. Красиві шпалери Rasch Florentine II дозволять Вам зі смаком оформити стіни Вашого будинку сучасним матеріалом - вони вінілові на флізеліні - і насолоджуватися інтер'єром високої якості з невеликими витратами, адже в магазині Oboi.ua - найнижчі ціни.

Відео презентація шпалер Rasch Florentine II

Підпишіться на наш YouTube канал і стежте за новинками шпалерного ринку.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Florentine II Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Florentine II Новини