-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер для стін Limonta Villa Reale

15.05.2017

Шановні покупці, сьогодні ми представляємо відео про прекрасний каталог шпалер для стін Villa Reale фабрики Limonta. Ми впевнені, що ця презентація розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і допоможе Вам створити свій ідеальний інтер'єр.

Класика завжди в моді, і класичні шпалери Villa Reale відомої італійської фабрики Limonta - це безпомилковий вибір для прекрасного інтер'єру. Дизайн шпалер, виконаний кращими дизайнерами, здається бездоганним. Дивовижні червоні шпалери глибоких відтінків з золотом витончених візерунків, світлі коричневі, сірі з величними дамасками або ніжні блакитні шпалери з сірим - кожен з мотивів додасть кімнаті свою, особливу атмосферу. Якісні сучасні матеріали, з яких зроблені шпалери Limonta Villa Reale з Італії - а вони вінілові на флізеліновій основі - роблять малюнки і фон особливо виразними, покриття практично безшовним, міцним і довговічним. Купити шпалери Villa Reale можна в магазині Oboi.ua.

Відео колекції шпалер Limonta Villa Reale

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Villa Reale Limonta.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Limonta Villa Reale Новини