-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео - каталог шпалер для стін Sirpi Murogro Nature

03.06.2017

Дорогі покупці, сьогодні ми підготували для Вас відео про дуже красиву колекцію шпалер Murogro Nature від Sirpi. Ми впевнені, що цей ролик розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Чудові шпалери з листям, стилізованими гілками або переплетеннями на жовтому, сірому або коричневому фоні чудово поєднуються зі шпалерами компаньйонами, можна підібрати прекрасні варіанти, які перетворять Ваш будинок в стильний, затишний і завершений простір. Панно з колекції Sirpi Murogro Nature принесуть в кімнату свіжість листя і дихання повітря, зроблять шикарний акцент на стіні або її ділянці, зберігаючи стиль інтер'єру. Висока якість шпалер Sirpi Murogro Nature гарантується всесвітньо відомим і надійним виробником Sirpi з Італії, продукція якого одна з кращих. Міцні і практичні, вінілові на флізеліні італійські шпалери Murogro Nature Ви можете вибрати і купити в інтернет магазині шпалер Oboi.ua за найкращими акційними цінами.

Відео колекції шпалер Sirpi Murogro Nature

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Murogro Nature Sirpi.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Sirpi Murogro Nature Новини