-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер Emiliana Parati Arte Mia

21.06.2017

Вельмишановні відвідувачі, пропонуємо до Вашої уваги презентацію про нову колекцію шпалер Arte Mia фабрики Emiliana Parati. Впевнені, що саме це відео познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Бездоганність дизайну і якості роблять класичні італійські шпалери Arte Mia одним з незрівнянних варіантів декору стін. Досконалість візерунків, їх єдність і гармонія з кольором передають чарівність і дивну привабливість італійського стилю. Красиві шпалери з найвідомішим традиційним візерунком - дамаском виконані з креативністю, властивійї кращим дизайнерам компанії Emiliana Parati, зістарені поверхні надають блакитним, сірим шпалер особливий шарм. З цими шпалерами у Вас в будинку буде панувати атмосфера розкоші, витонченості та шику. Відмінна якість шпалер Arte Mia не викликає сумнівів - відомий італійський виробник Emiliana Parati заслужено користується надійною репутацією, також як і магазин Oboi.ua.

Відео презентація шпалер для стін Arte Mia фабрики Emiliana Parati

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально вінілові шпалери на флізеліновій основі Emiliana Parati Arte Mia.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Emiliana Parati Arte Mia Новини