-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Soraya від Lutece

29.06.2017

Дорогі покупці, сьогодні ми представляємо відео про дуже красиву колекцію шпалер для стін Soraya Lutece. Сподіваємося, що ця презентація розкриє секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Кольори викликають емоції. Фіолетові шпалери колекції Soraya або сині з зеленуватим відтінком розслаблюють і створюють затишок. Світлі або темні, контрастні або однотонні - виберіть шпалери Soraya улюбленого кольору і вигляду та створіть свій настрій! Цікаві шпалери, схожі на шкіру крокодила, незвичайний колір виділяє їх з безлічі інших. Шпалери з сучасним орнаментом виглядають стильно, шпалери з класичним візерунком зигзаг, або ялинка, - незвичайно приємно. А як чудово перевтілюється стіна за допомогою шпалер з листям папороті! На стіні вони схожі на мережива - Ви можете подивитися ці шпалери в інтер'єрі на Oboi.ua і переконатися в цьому. Високоякісні вінілові шпалери Soraya французького бренду Lutece з модним дизайном можна купити за найкращими цінами в Oboi.ua з доставкою по Україні.

Відео каталогу шпалер для стін Soraya фабрики Lutece Soraya

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал, всі новинки, нові колекції, тенденції ми публікуємо першими.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Soraya дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Soraya Lutece.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Lutece Soraya Новини