-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер Emiliana Parati Liberty

01.07.2017

Дорогі клієнти, сьогодні ми підготували для Вас відео про гарну колекцію шпалер для стін Liberty Emiliana Parati. Сподіваємося, що цей ролик детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

З італійськими шпалерами Liberty Ваші стіни миттєво перевтіляться, і Ви відразу ж відчуєте всю силу і привабливість їх краси. Величезна естетична насолода, яку дарує інтер'єр високого рівня, його комфорт стане нагородою за правильно зроблений вибір. Кожна лінія і вигин візерунків, гра світла красивих шпалер Liberty від знаменитого італійського виробника Emiliana Parati, випущених під ТМ Esedra - це торжество стилю і якості. Ефектні та елегантні, шпалери захоплюють кольоровими сполученнями й відтінками. Не тільки приголомшливий дизайн, але і чудова якість вінілових шпалер зроблять інтер'єр досконалим і довговічним. Ваш надійний партнер - Oboi.ua пропонує шпалери Emiliana Parati Liberty за найвигіднішими цінами.

Відео колекції шпалер Liberty фабрики Emiliana Parati

Підпишіться на канал Oboi.ua на YouTube і стежте за новинками в світі шпалер.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Liberty Emiliana Parati.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Emiliana Parati Liberty Новини