-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Зустрічайте каталог шпалер Limonta Brera в нашому магазині

06.07.2017

Звернути увагу на стіни, зробивши їх яскравими або контрастними, або залишити спокійним фоном інтер'єру - і те, і інше Ви можете легко здійснити в рамках колекції шпалер для стін Limonta Brera. Шпалери з рослинами на смугах, великим листям або граціозними стеблами красиві і різноманітні.

В італійських шпалерах Brera від метра шпалерного світу італійського виробника Limonta малюнок і колір чудово доповнюють один одного, цим і пояснюється їх досконалість. Граціозні вигини ліній, точний підбір ширини смуг, розташування листя - все створює гармонію, вражає і приваблює. Оформивши цими шпалерами стіни, Ви зробите не просто ремонт, а створите приголомшливу атмосферу в домі, бажаний настрій і комфорт. Жовті, червоні, чорні шпалери дуже ефектні, правильно їх розташувавши і скомбінувавши, можна домогтися неймовірного результату. Вінілові на паперовій основі, недорогі італійські шпалери Limonta Brera - унікальний варіант чудового декору стін за доступною ціною. Чекаємо Вас в Oboi.ua.

Купити шпалери Brera Limonta в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Brera дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на паперовій основі Brera Limonta.

Вінілові шпалери на паперовій основі Limonta Brera

Oboi.ua - це оптимальний вибір, оперативна доставка, новітні модні, найнижчі ціни.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Limonta Brera Новини