-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер Ugepa Home

11.08.2017

Дорогі клієнти, пропонуємо подивитися презентацію про прекрасну колекцію шпалер Ugepa Home. Ми дуже сподіваємося, що цей ролик познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Вибравши для свого інтер'єру французькі шпалери Ugepa Home, Ви отримаєте стильний і дуже затишний простір. Велика розмаїтість мотивів дозволить Вам знайти саме свої, відповідні для вас найгарніші шпалери. Ці шпалери - вінілові шпалери на флізеліні, сучасні матеріали роблять їх придатними для будь-якого приміщення, навіть для дитячої кімнати і ванної. Шикарні шпалери зі старима дверима або дерев'яним парканом, з книжковими полицями або яскравими різнобарвними будинками стануть креативним нюансом інтер'єру. Креативні шпалери Ugepa Home зроблять інтер'єр цікавим, комфортним, вони можуть бути оригінальним штрихом в будь-якому приміщенні. Надійна репутація виробника Ugepa гарантує високу якість недорогих шпалер Home, а магазин Oboi.ua - кращі ціни.

Відео каталогу шпалер для стін Home фабрики Ugepa Home

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Home дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Home Ugepa.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Ugepa Home Новини