-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Колекція шпалер ICH Alhambra тепер в нашому магазині

30.08.2017

Легкий наліт старовини на шпалерах для стін Alhambra іспанського виробника ICH надає їх дизайну особливий шарм. Мікс чудових візерунків зі східними елементами, незрівнянних кольорів і неоднорідного фону втілить на стінах Вашої оселі красу Альгамбри - прекрасного старовинного ансамблю.

В одному з мотивів іспанських шпалер під старовину Alhambra переплітаються химерні рослинні візерунки, арабська в'язь, різнокольорові квадрати. Кілька чудових колірних варіантів дають Вам можливість вибору, а прекрасний набір одноколірних шпалер з неоднорідною текстурою, шпалер з широкими нечіткими смугами допоможе вибрати чудові поєднання і оформити стіни однієї кімнати різними, але гармонійними шпалерами. Такі композиції, перегукуючись за кольором і стилю, внесуть родзинку в інтер'єр і зроблять його унікальним. Красиві шпалери Alhambra з арабськими мотивами, імітацією тканини також і високої якості, вінілові шпалери найміцніші і зносостійкі серед всіх типів шпалер. Купити шпалери ICH Alhambra з Іспанії можна в Oboi.ua.

Дизайни колекції шпалер для стін ICH Alhambra:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Alhambra дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Alhambra ICH.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі ICH Alhambra

Oboi.ua - це максимум інформації, прямі поставки, оптимальний вибір, величезний вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін ICH Alhambra Новини