-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація шпалер для стін Rasch Etro

17.09.2017

Друзі, сьогодні ми хочемо показати Вам презентацію про прекрасний каталог шпалер Etro фабрики Rasch. Сподіваємося, що цей ролик розкриє дизайнерські секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту свого будинку.

Проблема з німецькими шпалерами Rasch Etro одна - це проблема вибору! Яким шпалерам для стін віддати перевагу - шпалерам з візерунком пейслі, старовинним, чудесним, який проходить лейтмотивом Будинку моди Etro і асоціюється з модним одягом Etro, або шпалерам, схожими на тканину, з лозою винограду? Переливи кольорів і відтінків, глянцевих і матових ділянок, трохи золота - ці розкішні шпалери зроблять кімнату абсолютно незвичайною і, в той же час, неймовірно затишною. Монохромні або різнокольорові, шпалери з рослинними візерунками однаково ефектні. Неймовірно високий клас відчувається і в однотонних шпалерах, схожих на тканину, і в шпалерах зі смугами - трендові кольори і поєднання вражають. Купити висококласні шпалери Rasch Etro за найкращими цінами в Oboi.ua - легко!

Відео презентація шпалер Etro Rasch фабрики Etro

Підпишіться на наш YouTube канал і стежте за новинками шпалерного ринку.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Etro дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Etro Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Etro Новини