-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео колекції шпалер для стін Burlesque 2017 від AS Creation

17.10.2017

Вельмишановні клієнти, хочемо показати Вам відео презентацію про новий каталог шпалер для стін Burlesque 2017 від AS Creation. Сподіваємося, що саме це відео познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту свого будинку.

Приглушені відтінки візерунків, смуг і однотонних шпалер з оптичним ефектом старіння утворюють прекрасне поєднання. Шпалери з колекції «Bohemian Burlesque», виконані в ванільних, кремових, сіро-коричневих, мальвових, бордових, чорно-білих, мідних, темно-синіх, зеленувато-блакитних і синьо-зелених тонах з проступачим золотом і перламутром, випромінюють приглушений блиск, який грає матовими переливами і створює вишукану вінтажну атмосферу.

Відео презентація шпалер AS Creation Burlesque 2017

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Burlesque 2017 дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Burlesque 2017 AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Burlesque 2017 Новини