-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Arcano від Erismann

21.10.2017

Вельмишановні покупці, сьогодні ми представляємо відео про новий каталог шпалер Arcano Erismann. Ми впевнені, що саме це відео познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Німецькі шпалери Arcano під камінь вражають витонченими лініями, шпалери, схожі на керамічну плитку, включають і мавританську плитку з витонченими візерунками. Прямі лінії і плавні візерунки створюють контраст, ще більш привабливий на елегантному тлі. Стримані і граціозні декоративні в'юнкі рослини створюють ромби, що також привертає увагу. Землистий, зелений або фіолетовий колір - основні кольори палітри колекції німецьких шпалер Arcano, створеної для розкішного інтер'єру. Це широкі бамбукові шпалери високої німецької якості виконані з кращих матеріалів відомим виробником Erismann, якому довіряють у всьому світі. В інтернет магазині Oboi.ua Ви можете вибрати і швидко купити німецькі шпалери Erismann Arcano недорого, зручно, з доставкою по Україні.

Відео презентація шпалер Erismann Arcano

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально флізелінові шпалери Erismann Arcano.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Erismann Arcano Новини