-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео колекції шпалер для стін Freja від Rasch

25.10.2017

Дорогі клієнти, сьогодні ми підготували для Вас відео презентацію про чудовий каталог шпалер для стін Freja від Rasch. Ми дуже сподіваємося, що цей ролик розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Сірі, бежеві, блакитні пастельні тони шпалер нагадують легку пелену туману, ніжний серпанок. Крізь свіжі, як повітря, відтінки проступають контури листя, квітів - скромних польових або шикарних садових, рослинних візерунків. Можливість зробити акцент на стіні або виділити фрагмент надають цікаві шпалери із зображенням лісу, сірі монохромні силуети дерев не яскраві, але виглядають дуже вражаюче. Чудові німецькі шпалери Rasch Freja відмінно підійдуть для декору стін вітальні, спальні, передпокою. Високоякісні шпалери Freja найвідомішого німецького виробника шпалер Rasch в інтернет магазині шпалер Oboi.ua - за найкращими цінами. Подаруйте Вашому будинку комфорт і індивідуальність разом з чудовими німецькими шпалерами Freja з магазину Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Freja Rasch фабрики Freja

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Freja дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Freja Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Freja Новини