-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер Rasch Textil Seraphine

11.11.2017

Дорогі покупці, сьогодні ми хочемо показати Вам відео про гарний каталог шпалер для стін Seraphine виробництва Rasch Textil. Ми впевнені, що цей ролик детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Ефектні шпалери глибоких темних кольорів - червоного або майже чорного - з контрастними класичними рослинними орнаментами, трояндами створять розкішну атмосферу, як за старих часів, так не схожу на сучасний навколишній світ. Такі ж, але дуже світлі шпалери - легкі, ніжні непомітно перетворять Вашу кімнату в елегантний простір. Створити неповторний інтер'єр своєї мрії - легко з гармонійними німецькими шпалерами Seraphine. Якість цих текстильних шпалер - справжня німецька, відповідає найсуворішим вимогам, шпалери Seraphine від виробника Rasch Textil - міцні, практичні, екологічні. Вибирати і купувати відповідні шпалери дуже зручно в найбільшому інтернет магазині шпалер України - Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Seraphine Rasch Textil фабрики Seraphine

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Seraphine дивіться в нашому інтернет магазині - текстильні шпалери на флізеліновій основі Seraphine Rasch Textil.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Textil Seraphine Новини