-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Swing від Caselio

17.11.2017

Вельмишановні клієнти, пропонуємо подивитися відео презентацію про вишукану колекцію шпалер Caselio Swing. Ми дуже сподіваємося, що саме це відео познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Різнобарвні шпалери Swing з ромбами, колами, прямокутниками привертають увагу і піднімають настрій. Оформити такими шпалерами одну стіну в кімнаті - цілком достатньо, якщо на інших будуть відповідні шпалери компаньйони з дрібними візерунками або однотонні. Комбінуючи різні шпалери Swing за своїм смаком, Ви досягнете дивного результату. Крім яскравих шпалер, в колекції є шпалери з однотонним візерунком - листям. Високоякісні французькі шпалери на стінах вітальні, спальні, кухні або передпокою - це практичний і стильний інтер'єр, в якому Ви будете себе почувати дуже комфортно. Вінілові шпалери - найміцніші і довговічні з усіх видів шпалер. Вибравши шпалери Swing в Oboi.ua від виробника шпалер Caselio, Ви відразу ж можете їх купити за акційними цінами з доставкою по Україні.

Відео презентація шпалер Swing Caselio фабрики Swing

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально в нашому магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Swing от Caselio.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Caselio Swing Новини