-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2849

Як щодо того, щоб прикрасити стіни вашої спальні шпалерами з тривимірною графікою? Не бійтеся експериментів, будьте сміливішими, адже ці шпалери від провідного європейського виробника GranDeco. А це означає, що ви точно не помилитеся у своєму виборі.
Відкрийте для себе барвистий світ модних дизайнів. Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Inspiration Wall від виробника GranDeco надихають на створення власних інтер'єрних рішень.
Вінілові шпалери на флизелиновій основі, що ретельно відтворюють візерунки дорогих тканин, декоративних покриттів і натуральних матеріалів - тренд, який не залишить байдужим цінителів розкішних інтер'єрів.
Піщані дюни, що тягнуться до горизонту, пінні хвилі океанського прибою, мальовнича суворість степу і величність гірських хребтів. Розширити межі присутності, оточити себе пейзажами мрії - таку чудову можливість подарують вам фотошпалери Dune від...
Ідеальні інтер'єри означають не тільки візуальну привабливість і стилістичну досконалість. Перш за все, вони є оформленням життєвого простору, в якому нам має бути комфортно і спокійно. З цієї точки зору вагомим фактором є якість настінних покриттів.
Представляємо вам супертренд оформлення інтер'єру - нереально стильні і модні флызелыновы шпалери з оригінальним тривимірним дизайном від бельгійської компанії Decoprint. Колекція Diamon надихає і запрошує вас в подорож в приголомшливий світ оптичної...
Світлі шпалери для спальні дарують додаткове відчуття простору. Це ідеальний спосіб візуально збільшити приміщення, додати в кімнату більше світла. Шпалери світлого кольору входять в багато колекції, представлені світовими виробниками настінних покриттів.
Трендовая інтерпретація скандинавського стилю хюгге. Представляємо нові вінілові шпалери на паперовій основі з колекції Geo Nordic від всесвітньо відомого німецького бренду AS Creation.
Нові красиві і стильні шпалери для дітей дають волю уяві та ідеально підходять оформлення для будь-якого дитячого простору. Шпалери для дитячої принесуть радість і малюкам, і підліткам, і дорослим.
Відкриті ділянки цегляної стіни є характерним атрибутом стилю лофт і одним з популярних елементів дизайну сучасного інтер'єру. Для створення такого ефекту зовсім необов'язково знімати штукатурку до цегли. Існує більш простий, естетичний і практичний...
Які шпалери зараз в тренді? У пошуках нових ідей і якісних матеріалів для оформлення стін вашого будинку рекомендуємо звернути увагу на модні рослинні і геометричні дизайни, представлені провідними світовими виробниками настінних покриттів.
Шпалери з тривимірним геометричним дизайном з колекції Inspiration Wall від GranDeco наповнять інтер'єр об'ємом, розширять межі простору кімнати. 3D шпалери з графічним декором - відмінний варіант для акцентних стін.
Як вибрати шпалери в коридор? Легко, якщо це шпалери з колекції Fashion for Walls 1,06 від провідного виробника настінних покриттів, німецької компанії Erismann.
Дивовижні фрески давньої Візантії, що дійшли до нас крізь століття, послужили натхненням для створення красивої колекції шпалер на стіну Vizantia від відомого бельгійського виробника настінних покриттів GranDeco.
Створіть інтер'єр, в якому буде комфортно. Колекція шпалер Industrial від торгової марки AS Creation (Німеччина) представлена ​​різноманітними мотивами, які роблять популярний індустріальний стиль досконалим.
Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Atessa від бельгійського виробника GranDeco прикрасять стіни вашого будинку і привнесуть в нього класичну естетику і сучасний технологічний шик.
Розкішні дамаски, красиві класичні візерунки, оригінальні декори, чудові текстури, приємна колірна гамма - колекція Fantasia від торгової марки Wiganford створена для ідеального інтер'єру.
Гарний зовнішній вигляд, відмінні експлуатаційні якості і вигідна ціна - це вінілові шпалери на флізеліновій основі Raymond від знаменитої фабрики шпалер Rasch (Німеччина). Вони стануть чудовим вибором для стін вашої квартири, котеджу, заміського будинку.
Естетичність і якість як аксіома.Гарна текстура, сучасний дизайн, приємна стримана кольорова гама - шпалери з колекції Axiom від німецького виробника настінних покриттів Rasch повністю виправдовують очікування.
Колекція шпалер Melody від компанії Lutece внесе в інтер'єр вашого будинку ноту французької легкості, чарівності і стилю. Дозвольте цій прекрасній яскравій колекції вести вас в ритмі ваших бажань.

Всього: 2849



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю