-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2845

Досконале поєднання графічних і квіткових візерунків. Колекція шпалер New life від компанії AS Creation представляє вражаючий дизайн і чисті кольори для створення трендового сучасного інтер'єру.
У колекції Tropicano від компанії Adawall втілилася екзотична краса тропічної природи з різними видами дерев, рослин, птахами і декоративними орнаментами.
Якісне і сміливе втілення вічних цінностей. Багаті, барвисті, і в той же час, елегантні, і стильні шпалери з колекції Signature від турецького виробника Adawall підкорюють з першого погляду.
У колекції шпалер Seven від компанії Adawall представлено збалансоване поєднання мотивів природи і геометричних візерунків, гармонія простих м'яких сучасних декорів і класичних елементів.
Елегантність, стиль і багаті візерунки колекції шпалер Rumi від турецького виробника настінних покриттів, компанії AdaWall, дозволяють отримати надзвичайно яскраві враження від декору інтер'єру.
Оригінальна колекція шпалер Moulding Mural Wallpaper, створена компанією Adawall (Туреччина) на основі поєднання сучасного і класичного стилів оформлення стін, призначена для будь-якого стилю інтер'єру.
Розкішні квіткові мотиви, вишукані і багаті класичні орнаменти - ось такі шпалери можна знайти в оригінальній колекції Kalinka від турецького виробника настінних покриттів, компанії Adawall.
Красиві, сміливі, барвисті шпалери з колекції Indigo виробництва компанії Adawall (Туреччина) внестут чудовий елемент новизни в інтер'єр, створять сучасний і екстравагантний стиль.
Чорний колір - трендовий, ефектний, стильний. Чорні шпалери з колекцій провідних виробників настінних покриттів стануть ідеальним рішенням для ексклюзивних інтер'єрів з характером і атмосферою. Шпалери відрізняються чудовим зовнішнім виглядом і високою...
Колекція шпалер Gordion від провідного турецького виробника Adawall пропонує витончені класичні декори і затишні, приємні для ока квіткові візерунки, які є улюбленими і популярними у всі часи.
Представляємо вам новітні трендові шпалери метрової ширини від провідних виробників настінних покриттів. Метрові шпалери в нашому інтернет-магазині oboi.ua представлені в різних дизайнах, що підходять для оформлення інтер'єру в будь-якому стилі.
Колекція шпалер Beta від компанії Adawall відкриває нові горизонти в стилі мінімалізму і в деякому роді є доказом вражаючої простоти сучасного мистецтва і гламурної глибини витонченої елегантності.
Візуальний об `єм і перспектива. Колекція шпалер Perspectives від GranDeco - новий вимір стін. Суперсучасні шпалери з тривимірним ефектом стануть справжньою знахідкою для поціновувачів сучасного стилю в інтер`єрі.
Всеперемагаюча енергія життя. Пам'ятаєте легенду про птаха, що повстає з попелу? На Заході його називають Фенікс, а на Сході - Анка. Прекрасна історія надихнула турецьку компанію AdaWall на створення чудової колекції шпалер Anka.
Чи існують ідеальні шпалери для кухні? Звичайно. І це - вінілові шпалери на флізеліновій основі з імітацією цегли і кам'яної кладки з колекції Imagine від німецької компанії Marburg.
Райські пейзажі і далекі подорожі. Шпалери з колекції Amazon Poster наповнять ваш будинок яскравими фарбами природи і перетворять інтер'єр в мальовничі тропіки, з пишною рослинністю, екзотичними тваринами і птахами.
Шпалери з колекції Perspectives від GranDeco з красивим хвилеподібним декором і вишуканими блискучими ефектами чудово виглядають на стінах. Цей елегантний дизайн по-справжньому універсальний.
Візуальне втілення абстрактних концепцій та ідей. Колекція шпалер Alfa від провідного турецького виробника Adawall в дизайнах і текстурах відобразила прекрасний баланс настроїв та відчуттів.
Хочете вибрати ідеальні шпалери для спальні, які прикрасять стіни і наповнять кімнату затишком? Фаворити листопада 2020 року - шпалери з колекції Imagine від знаменитої німецької компанії Marburg.
Дивовижний і барвистий світ. Фабрика шпалер Adawall представляє дитячу колекцію Ada Kids, в якій ви знайдете відповідні дизайни шпалер для новонароджених, дітей, підлітків і навіть дорослих.

Всього: 2845



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю