-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери в кухню

11.08.2021

Соковиті фруктові дизайни - найбільш підходяща концепція для настінних покриттів в кухню. Апетитні зображення, яскраві кольори шпалер з колекції Petite Fleur 5 від знаменитої німецької компанії Rasch Textil створюють життєрадісний і бадьорий настрій, якого ми всі так потребуємо.

Оточіть себе естетикою достатку, нехай ваша кухня стане справжнім домашнім вогнищем, приміщенням, в якому відчуваєш себе комфортно, захищено і натхненно. Кухня - це місце сили для всієї родини. Шпалери Petite Fleur 5 від торгової марки Rasch Textil стануть тими настінними покриттями, які не тільки нададуть стінам доглянутого й акуратного вигляду, але і подарують вам відчуття гармонії і благополуччя.

У колекції Petite Fleur 5 від Rasch Textil представлені красиві і модні шпалери для кухні з тематичним візерунком і відповідні їм шпалери-компаньйони в різних колірних варіаціях. Ви можете ефективно використовувати їх комбінації в інтер'єрі кухні для зонування простору і розстановки візуальних акцентів. Купити шпалери в кухню з колекції Petite Fleur 5 від Rasch Textil пропонує інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини