-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери карта світу в дитячу

18.08.2021

Шпалери для дітей не перестають дивувати. І в цей раз уяву вражають французькі шпалери з колекції Pretty Lili, створені компанією Caselio. Ці прекрасні, стильні шпалери не просто запрошують відправитися в кругосвітню подорож, а відкривають гармонійну красу навколишнього світу. Це дитячі шпалери, на яких намальована карта світу, з океанами і материками, прикрашеними квітами і візерунками.

Шпалери в дитячу кімнату з колекції Pretty Lili від бренду Caselio - паперові, а значить вони екологічні і безпечні. І не тільки тому, що матеріал і барвники відповідають стандартам європейської якості, але і тому, що паперові шпалери повітропроникні і стіни в них будуть «дихати», що забезпечує здоровий мікроклімат в дитячій кімнаті.

Завдяки ніжній кольоровій гамі і дизайну шпалери Pretty Lili від бренду Caselio підходять для дітей різного віку. Їх малюнок не тільки прикрасить стіни дитячої кімнати, але і викличе у дітей інтерес до пізнання світу, а також сприятиме розвитку художнього смаку. Купити шпалери Pretty Lili від Caselio онлайн пропонує інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини