-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2016

Всього: 262

Нові німецькі шпалери для стін P+S International Hypnose вражають багатим дизайном, який ще більше підкреслюється гофре - інноваційною технологією виготовлення. Розкішні орнаменти і теплі кольори ідеальні для шикарного і в той же час комфортного інтер'єру.
Витончена новинка від відомої шпалерної фабрики Rasch з Німеччини - шпалери для стін Rasch Palace 2018 з шикарними дамасками, невеликими квітами, оригінальними завитками, зробить Ваш будинок елегантним, а шпалери компаньйони допоможуть додати інтер'єру...
Прекрасні шпалери для стін і панно Sirpi Murogro Sculture з Італії - неяскравої колірної гами, з ефектом зістареної штукатурки, з нальотом старовини, дивним симбіозом класичних елементів і останніх віянь сучасного дизайну - один з кращих варіантів...
Вишукані бельгійські шпалери для стін Khroma Serenade з ніжним золотим і платиновим мерехтінням, легкими матовими і глянсовими переливами і дивовижною, різноманітною колірною гаммою - чудовий вибір для прекрасного і комфортного інтер'єру.
Потертості, шорсткості, подряпини - все це в колекції шпалер Limonta Flow виглядає просто шикарно! Італійські шпалери для стін імітують різні текстури полотен, що перебувають в палацах і музеях століттями, і стильні мотиви надають їм сучасного вигляду.
Нові бельгійські шпалери для стін GranDeco 2ND Skin з дизайном під шкіру оригінальні і ефектні - чудова імітація шкіри або хутра тварин носить декоративний відтінок, виконана як в натуральних кольорах, так і в трендових.
Сучасні голландські шпалери для стін BN Fleurie з квітами, з акуратними лініями - приємні і ніжні, вони чудово прикрасять будь-яку кімнату Вашого будинку, внісши в неї легкість, чарівність і незрівнянні фарби.
Оригінальні шпалери для стін GranDeco Splendour з імітацією цегельної кладки або стосу дров, метеликами в гербарії або книгами на полиці - ця колекція шпалер з Бельгії пропонує чудові мотиви з вінтажним відтінком.
Яскраві однотонні, стримані з рослинним мотивом або смугасті - бельгійські шпалери для стін Khroma Best of чудово поєднуються і надають великі можливості для творчості в створенні інтер'єру - стильного, комфортного та незабутнього.
У кімнаті з чудовими шпалерами для стін BN Feel Good Ви будете себе почувати дійсно добре і комфортно - світлі тони, ненав'язливі візерунки, легкі акценти цієї голландської колекції створять стильний інтер'єр і приємну атмосферу.
Знижка для дизайнерів! Відомий бельгійський виробник шпалер Khroma пропонує колекцію Grafix, головні герої якої - смуги. Сучасні шпалери для стін з різноманітними смужками - вузькими або широкими, темними або світлими - додадуть інтер'єру динаміки і...
Колірна гамма шпалер для стін Limonta Linea N з Італії різноманітна і чудова: поряд з дуже насиченими кольорами фону присутні і світлі, а рослинні орнаменти у вигляді тіней і стилізовані пишні квіти виконані в гармонійних тонах.
Нові шикарні бельгійські шпалери для стін Khroma Silence - це поєднання креативного дизайну і чудового технологічного втілення. Модні шпалери зі стилізованими рослинними мотивами і з вражаючими кольорами додадуть інтер'єру особливий шарм і неповторність.
Італійські шпалери для стін і панно Limonta Arcadia покликані зробити Ваш будинок місцем дійсно щасливого життя, адже про це красномовно говорить їх поетична назва. Давньогрецькі пейзажі або різнокольорові дамаски - все виконано в прекрасних тонах і з...
У колекції італійських шпалер для стін Limonta Gran Moda Ви обов'язково знайдете ту саму родзинку, яка зробить інтер'єр унікальним: шпалери зі стилізованими дамасками і завитками в різних колірних поєднаннях і комбіновані смуги надають виняткові...
Сучасні французькі шпалери для стін і панно Casadeco Geode - це втілення в чудовому дизайні любові до природи через імітацію матеріалів, поєднання текстур і використання натуральних тонів і природних відтінків.
Найвідоміша італійська фабрика шпалер Limonta в черговий раз дивує і радує нас: розкішна колекція шпалер для стін SuperNova - це дивовижна інтерпретація класичних елементів, приголомшливі переливи відтінків і кольорів та відмінна якість.
Мерехтливі, з чергуванням матових і блискучих ділянок шпалери для стін Marburg Estelle ефектні, їх оригінальні мотиви і колірні поєднання справлятимуть сильне враження в інтер'єрі і підкреслять його індивідуальність.
Оксамит, льон і знамените бельгійське мереживо стали головними мотивами нової чудової колекції шпалер для стін Khroma Bruggia з об'ємним флизелином і оксамитовим флоковим покриттям, що створюють фактурність шпалер.
Провідний виробник шпалер для стін німецька фабрика Marburg представляє колекцію Marburg View, яка є зразком нового, сучасного дизайну і новітньої техніки виготовлення. Дизайнерські шпалери View - це нове бачення, унікальні стіни і приголомшливий інтер'єр.

Всього: 262



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю