-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2016

Всього: 262

Розкішні шпалери для стін KT Exclusive Kew Palace з США додадуть Вашому будинку палацову красу: їх королівські фарби, класичні мотиви і сучасне втілення захоплюють і заворожують не менше, ніж прототип - лондонський палац Кью.
Вишукана розкіш італійських шпалер для стін Limonta Galatea чудесним чином змінить Ваш будинок, зробить звичайну кімнату насиченою прекрасними фарбами, чудовими орнаментами, ідеальними барвами.
Буквально з першого погляду видно, що шпалери для стін KT Exclusive Jasper - елітні, вони дивують, і захоплюють. Шпалери колекції - з важкими бутонами, з півонією, що розпускається, з витонченою ліпниною - паперові, але на дотик надзвичайно ніжні, мов...
Велика колекція барвистих стікерів Komar Freestyle на найрізноманітніші теми дозволить Вам швидко і легко зробити ефектний акцент на стіні, вікні або дзеркалі. Ці чудові німецькі стікери порадують і дорослих, і дітей улюбленими і актуальними мотивами.
Бельгійські шпалери для стін Khroma Square - з геометричним дизайном, а це і квадрати - великі і малі, і ламані лінії, і шестигранники, які лежать в різних площинах та створюють 3D-ефект. Строгість ліній пом'якшується текстурою шпалер, незвичайно...
Барвисті німецькі фотошпалери для стін Komar Into Illusions Edition - це найрізноманітніші теми, прекрасна колірна гамма, висококласне виконання. Оточити себе улюбленим пейзажем, оновити вид з вікна - з ними тепер легко і просто!
Чарівні бельгійські шпалери для стін Khroma Only One нагадують про весну, вони принесуть в будинок відчуття свіжості, прозорості, легкості. Шпалери з легкими, повітряними флористичними мотивами на тлі ніжних тонів такі ж прекрасні, як і шпалери з...
У дизайні нових німецьких шпалер для стін Erismann City Glam урбаністичні елементи в поєднанні вінтажними дають оригінальний, неповторний ефект, який підкреслюється ніжними переливами світла і тіні і красивою, неяскравою кольоровою гамою.
Нові однотонні шпалери для стін Khroma Kolor з Бельгії - найрізноманітніших кольорів і відтінків, тут кожен знайде шпалери свого улюбленого кольору, свого відтінку і ідеальні шпалери компаньйони. Структура шпалер неоднорідна, це робить колір більш...
Нові бельгійські шпалери для стін Dekens Walls in the city - це досконала гармонія кольору, візерунків, блискучих елементів. Оригінальність деталей і колірних поєднань графічних візерунків, в’юнких стебел і кіл підкреслюється рельєфом.
Модні натуральні кольори і кремові відтінки сірого складають основу палітри колекції шпалер Erismann Ambiance 2017. Сучасні німецькі шпалери для стін з рослинними орнаментами у вигляді смуг або листям, що з колишеться, незамінні для створення...
Розкіш, багатство і тонкий смак - це бельгійські шпалери для стін Khroma Toccata. Шпалери з оригінальними візерунками створюють враження, що стіни хвилеподібні, особливо вони вражають уяву в ефектному поєднанні чорного і золотого.
Німецька компанія Erismann порадувала нас новою колекцією шпалер Erismann Central Park для створення природного інтер'єру, сучасного і комфортного. Ніжні шпалери з листям папороті і з легким мерехтінням або шпалери, що імітують лляну тканину з...
У чудової колекції шпалер для стін і панно Decoprint Mood відомого бельгійського бренду Decoprint в першу чергу кидаються в очі панно - яскраві, ефектні, з приголомшливими мотивами - на різний смак. Не знайти свою тему просто неможливо!
Нові чудові шпалери для стін Sirpi Caravaggio з Італії із золотими завитками, найніжнішою палітрою і романтичними квітковими мотивами не можуть залишити Вас байдужими: неодмінно захочеться бути оточеними такою красою кожен день.
Німецькі шпалери для стін Coswig Fleur de Lis відрізняються стильним дизайном, виконаним з тонким смаком. Це і чудова палітра, і чудові колірні поєднання, і квітка лілії, як символ досконалості і зірка цієї прекрасної колекції шпалер.
Чудові німецькі шпалери для стін P+S International Infinity з філігранними рослинними візерунками, ніжними пір'їнками - родзинкою колекції, легким блиском дарують нескінченні можливості унікального декору інтер'єру Вашого будинку.
Класичний дизайн в сучасній інтерпретації настільки цікавий, красивий і вражаючим, що колекція елегантних шпалер для стін Rasch Gentle Elegance 2016 з Німеччини може служити гідною прикрасою будь-якої кімнати Вашого будинку.
Ці чудові шпалери для стін з Бельгії приваблюють природною палітрою, прекрасними рослинними мотивами і чудовою імітацією мармуру. Колекція GranDeco Nature Luxury - спокійна, витончена і сучасна.
Оригінальні французькі шпалери для стін і панно Caselio Metaphore розширюють можливості оформлення інтер'єру Вашого будинку, пропонуючи сміливі варіанти використання креативного дизайну і ілюзії рельєфу і результат - стильний інтер'єр.

Всього: 262



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю