-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2016

Всього: 262

Чудова колекція німецьких шпалер для стін Marburg The Wall включає в себе і нейтральні шпалери зі спокійною кольоровою гамою, і оригінальні шпалери з абстрактними принтами, і шпалери з чорним фоном.
Оригінальні італійські шпалери для стін Limonta Fili Doro з рослинними орнаментами, незвичайними смугами і геометричним мотивом виконані в прекрасній кольоровій гамі з переважанням оливкового, сірого, коричневого і їх відтінків.
Нові італійські шпалери для стін Limonta Bottega Tessile - елегантні, благородних відтінків, з класичними орнаментами - призначені для висококласного традиційного інтер'єру, неповторного і шикарного, перейнятого атмосферою італійських палаців.
Чудові бельгійські шпалери для стін GranDeco Village People з життєрадісною палітрою, приємними кольорами і оригінальними колажами перетворять стіни і створять затишну і природну атмосферу у Вашому домі.
Сучасні бельгійські шпалери для стін GranDeco Boutique зі стриманою колірною гамою, оригінальними візерунками і монохромними поєднаннями підійдуть для декору вітальні, спальні, передпокою або офісу, зроблять їх інтер'єр стильним і комфортним.
Сучасні бельгійські шпалери для стін Arte Rhapsody з неперевершеним дизайном, чудовою кольоровою гамою, з ефектом об'єму і багатошаровості - це втілення сприйняття музики, її багатогранності і чарівності.
Оригінальний дизайн кожного мотиву колекції бельгійських шпалер для стін Arte Galena дивує і захоплює, так само як і їх приголомшлива колірна гамма. Шпалери в стилі лофт, шпалери з геометричними малюнками, незвичайними квітковими мотивами - це ще не...
Англійські шпалери для стін Galerie Memories 2 в стилі ретро з зображеннями старих фотографій, листів, етикеток повернуть Вас в початок 20-го століття, передаючи стінам і інтер'єру будинку його дух, настрій і динаміку.
Прекрасні шпалери для стін KT Exclusive Golden Age поєднують в собі старовинні традиції та інноваційні технології, чарівність і практичність, стильні деталі в вишуканих візерунках і легкий наліт часу.
Чудові квіти, витончені рослинні мотиви і спокійна колірна гамма - це шпалери для стін KT Exclusive Luxe Chalet. Елегантні, благородні, вони наповнять Ваш будинок гармонією ліній і кольору, світлом, теплом і затишком.
Ефектні бельгійські шпалери для стін в смугу Arte Flamant Les Rayures зроблять інтер'єр ефектним, таким, що запам'ятовується і в той же час затишним. Чудова колірна гамма і стильні смуги, контрастні або однотонні поєднання створять особливу, неповторну...
Високоякісні бельгійські шпалери для стін Arte Flamant Les Unis імітують твідову тканину найрізноманітніших кольорів і відтінків. Шпалери від виробника з світовим ім'ям Arte - однотонні, палітра - незрівнянна, і Ви легко підберете свій варіант...
Голландські дитячі шпалери для стін і панно Eijffinger Hits for Kids настільки різноманітні, що з колекції можна вибрати прекрасні шпалери для немовлят, старших дітей і для підлітків. Чудовий дизайн, бездоганна якість і екологічність дозволять Вам...
Розкішні бельгійські шпалери для стін GranDeco Villa Medici зроблять стіни будинку схожими на відштукатурені, з ручним розписом в італійському стилі, з його багатством і стриманістю, витонченим смаком і гармонією фарб.
Дивовижна колекція німецьких шпалер для стін Hohenberger Love пройнята любов'ю - всепоглинаючою, вдячною, довірливою. Високоякісні шпалери з класичними візерунками, представленими по-новому, з приголомшливою кольоровою гамою зроблять інтер'єр і ефектним...
Голландські шпалери для стін BN Moods з квітами і зірками в стилі орігамі і тіньовими ділянками, витонченими лініями і веселковою кольоровою гамою створять просторовий ефект і особливий настрій у Вашому домі або офісі.
Своє сприйняття великих міст і архітектурних форм, зокрема, стадіону Пташине гніздо, дизайнери найбільшої голландської компанії BN втілили в колекції шпалер BN Intenz - це шпалери для стін з дрібними візерунками, найтоншими колами і абстрактними формами.
Голландські шпалери для стін Eijffinger Masterpiece з чудовими яскравими квітами, стильними смугами, імітацією тканин наповнять Ваш будинок чудовими фарбами, сонячним настроєм і позитивними емоціями.
Чудові текстильні бельгійські шпалери для стін Khroma Soprano в основному однотонні, веселкової колірної гами, гармонійно доповнюються кількома мотивами з ненав'язливими візерунками і ідеальні для приємного, комфортного інтер'єру.
Елітні бельгійські шпалери для стін Khroma Check In з патиною, металізованим блиском, матовими або перламутровими ефектами відмінно підійдуть як для сучасного інтер'єру, так і для інтер'єру в стилі вінтаж.

Всього: 262



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю