-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2022

Всього: 330

Якщо ви шукаєте шпалери для сучасної дитячої, колекція Decoprint What's up 2 запропонує чудові варіанти таких настінних покриттів.
Італійські шпалери із золотим відливом з колекції Emiliana Parati Carrara 3 вишукані та аристократичні.
Світлі шпалери з цегляним малюнком із колекції Loft Superior виробництва німецької компанії Marburg чудово виглядають на стінах будь-якого приміщення.
Пропонуємо до вашої уваги німецькі шпалери-компаньйони для стильного інтер'єру з колекції GranDeco Illusion.
У нашому інтернет-магазині oboi.ua ви можете купити шпалери із сучасним малюнком для залу. Такі шпалери представлені, наприклад, колекції GranDeco Illusion.
Які шпалери можна купити в коридор? Відмінним варіантом стануть німецькі шпалери із каталогу GranDeco Time.
Якщо ви шукаєте ідеальне настінне покриття, ви вже його знайшли. Це італійські шпалери з каталогу Emiliana Parati Carrara 3.
Шукаєте дитячі шпалери для дитини до 3 років? Зверніть увагу на шпалери із колекції Sweet Dreams виробництва бельгійської компанії Decoprint.
Шикарні італійські шпалери для стін вітальні з колекції Carrara 3 виробництва компанії Emiliana Parati наповнять ваш будинок розкішшю та затишком.
Хочете модний та сучасний інтер'єр? Придивіться до шпалер з каталогу Marburg Loft Superior. Придбати шпалери в сучасному стилі ви можете на нашому сайті oboi.ua.
Пропонуємо до вашої уваги чудові шпалери каталог AS Creation The Bos. Це модні, красиві та практичні німецькі шпалери, які зроблять інтер'єр вашого будинку ще більш затишним та привабливим.
Минули роки, коли за шпалерами треба було ганятися по всьому місту, проводити час у магазині, гортаючи важкі каталоги із зразками шпалер або перебирати безліч рулонів.
Флізелінові шпалери з каталогу Zoom Lotus виробництва компанії Khroma (Бельгія) є відмінним рішенням для ремонту.
Пропонуємо вам популярні шпалери для стін з колекції німецького виробника Erismann, яка називається Code Nature.
Зелені шпалери з колекції Code Nature від німецького виробника Erismann не тільки відрізняються модним і красивим дизайном, але й створюють екологічний простір в будинку.
Шляхетний мармур завжди був одним із найреспектабельніших, найдорожчих та красивих будівельно-декоративних матеріалів. Мармурові панелі прикрашали палацові зали та будинки багатих персон.
Шпалери на стіну малюнок цегла завжди користуються високим попитом. Виробники настінних покриттів дотримуються сучасних тенденцій та розробляють нові колекції шпалер з модними варіантами такого дизайну.
Бажаєте купити сучасні шпалери у спальню? У нашому інтернет-магазині ви можете обрати красиві та модні шпалери європейського виробництва.
Італійський виробник, компанія Emiliana Parati, представляє красиві шпалери на стіну з квітами в каталозі, який називається Blumarine Exclusive Preview.
Як скомбінувати шпалери у зал? Каталог шпалер Emiliana Parati Carrara 3 містить чудові дизайни, які відмінно поєднуються між собою, відкриваючи чудові можливості створення оригінальних інтер'єрів.

Всього: 330



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю