-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2022

Всього: 330

Естетичні та якісні шпалери в коридор пропонує каталог City Glam від німецького бренду Marburg.
Якщо ви хочете купити шпалери на кухню однотонні за супервигідною ціною, пропонуємо ознайомитися з колекцією Botanica виробництва німецької компанії Marburg.
Шпалери з тонкими візерунками з колекції Botanica, створеної знаменитою німецькою компанією Marburg, зачаровують з першого погляду. У них поєднується тонкий смак, стиль та краса.
Бажаєте, щоб у вашому залі були гарні стіни з ідеальним покриттям? Втілити це бажання вам допоможуть метрові шпалери. Придбати метрові шпалери в зал ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua.
Де купити гарні шпалери у Києві? Найзручніший і вигідний спосіб, це онлайн покупка в інтернет-магазині oboi.ua. У нас величезний вибір та краща ціна шпалер для стін.
Хочете кухню з ідеальним інтер'єром та шукаєте, де оптимально придбати красиві шпалери? В інтернет-магазині oboi.ua ви можете вибрати та купити шпалери Київ для кухні вигідно та легко.
Сьогодні ми хочемо познайомити вас з чудовою колекцією шпалер Grounded від голландського виробника BN. Це стильні шпалери, купити які ви можете в інтернет-магазині oboi.ua за найкращою ціною.
Метрові шпалери від німецького виробника Marburg забезпечать ідеальний вигляд стін вашого будинку. Колекція шпалер Villa Lombardi надає широкі можливості для створення сучасних гармонійних інтер'єрів.
Хто не мріє про красиву та затишну спальню, з гармонійним та стильним інтер'єром? Флізелінові шпалери для спальні з колекції Zoom Lotus від торгової марки Khroma допоможуть втілити ці мрії в реальність.
Екзотика африканських мотивів, безмежних піщаних пустель, непрохідних джунглів, просторих саван знайшла відображення у дизайні сучасних шпалер із колекції Grand Safari від BN.
Одним із прийомів створення модних та естетичних інтер'єрів є комбінування шпалер. Як поєднувати шпалери в залі, щоб створити гармонійний і красивий інтер'єр?
Змінюється час і, звичайно ж, змінюються шпалери. У 2022-му шпалери не такі як були десять років тому. Сьогодні ми розповімо вам про особливості сучасних шпалер та які шпалери рекомендується купувати у 2022 році.
Якщо ви хочете купити шпалери для спальні, зверніть увагу на чудову колекцію шпалер від німецького бренду GranDeco.
Прекрасні стильні інтер'єри, наповнені світлом та гармонією. Це реальність, яку допоможуть створити світлі шпалери у зал із нової колекції Bensimon від французької компанії Lutece.
Сьогодні ми поділимося з вами корисною інформацією, як вибрати шпалери. Якщо ви хочете, щоб ваша зала була естетичною та затишною, зверніть увагу на нову колекцію Titanium 3 від німецького бренду AS Creation.
Що таке метрові шпалери, їх переваги та особливості, як правильно вибрати і де метрові шпалери купити? Сьогодні ми відповімо на ці запитання.
Нас часто питають, як вибрати шпалери для світлої кухні? Сьогодні ми з радістю дамо відповідь на це запитання.
Якщо ви хочете купити шпалери для спальні, зверніть увагу на колекцію Valentina від німецької марки Rasch Textil.
У нашому інтернет-магазині oboi.ua шпалери представлені у дуже широкому асортименті. Як не загубитися в цьому величезному розмаїтті? Як визначитися із вибором шпалер?
Наймодніші шпалери, які вони? Сьогодні ми хочемо розповісти вам про те, які шпалери зараз модні для кухні.

Всього: 330



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю