-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2022

Всього: 330

Шпалери в класичному стилі завжди мають високий попит. Пропонуємо до вашої уваги красиву колекцію класичних шпалер Valentina від Rasch Textil.
Каталог шпалер для стін Loft Superior від провідного європейського виробника настінних покриттів Marburg (Німеччина) сучасний та оригінальний.
Бежеві шпалери для стін із колекції AS Creation The Bos універсальні, красиві та підходять для оформлення інтер'єру будь-якого приміщення вашого будинку.
Представляємо вам респектабельні шпалери для кабінету з колекції Cabinet Of Curiosities виробництва бельгійської компанії Khroma.
Сьогодні ми розповімо про модні тренди в шпалерах 2022 року. Отже, які шпалери пропонують провідні європейські виробники настінних покриттів?
Ви тільки подивіться на ці світлі шпалери для дитячої кімнати, що представлені в каталозі Sweet Dreams виробництва компанії Decoprint. Це ж милота у чистому вигляді.
Хочете поклеїти красиві шпалери у вітальню? На нашому сайті oboi.ua є чудові німецькі вінілові шпалери на флізеліновій основі Marburg City Glam.
Назва каталогу шпалер Marburg Loft Superior промовистості говорить сама за себе. Це ідеальні шпалери для стін у стилі лофт.
Пропонуємо вам переглянути метрові шпалери в нових колекціях, представлених у нашому інтернет-магазині oboi.ua.
Бельгійські шпалери поза конкуренцією, особливо якщо це комбіновані шпалери для спальні з каталогу Khroma The Classics.
Красиві однотонні шпалери в коридорі представлені в колекції Loft Superior виробництва німецької компанії Marburg.
Світлі шпалери для стін універсальні і тому завжди користуються високою популярністю та попитом. Вони чудово виглядають на стінах і створюють приємну обстановку у приміщенні.
Чудові шпалери каталог GranDeco Illusion вражають з першого погляду. Це справжня знахідка для ідеального ремонту вашої оселі.
Якщо ви хочете створити гармонійний інтер'єр, пропонуємо чудові шпалери для стін у стилі сучасна класика виробництва компанії Decoprint (Бельгія).
Про такі шпалери говорять із захопленням. Ви неодмінно маєте їх побачити, можливо це саме те, що ви шукаєте.
Вінілові шпалери на кухню з колекції Botanica виробництва знаменитої німецької компанії Marburg нададуть приміщенню сучасного та красивого вигляду.
Шукаєте красиві шпалери на стіну? Нова колекція Illusion від німецького бренду GranDeco пропонує чудові варіанти настінних покриттів.
Всім відомо, що найкращий і найкрасивіший мармур - каррарський. І найкрасивіші шпалери представлені в каталозі Carrara 3 виробництва знаменитого італійського бренду Emiliana Parati.
Сучасні шпалери в зал з колекції The Bos торгової марки AS Creation різноманітні, і кожен із дизайнів шпалер, представлених у цій колекції справляє найкраще враження.
Шпалери для спальні каталог Time виробництва німецької компанії GranDeco стануть ідеальним інтер'єрним рішенням. Вони виглядають дорого, стильно та сучасно.

Всього: 330



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю