-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2022

Всього: 330

Ці шпалери для спальні 2022 наче мрія! Їх квітковий дизайн з легкими пелюстками огортає ніжністю та комфортом. Колекція шпалер The Bos від AS Creation стане ідеальним варіантом оформлення стін спальні.
Пошук шпалер для дітей завжди цікавий та захоплюючий, оскільки дизайни колекцій дитячих шпалер дуже різноманітні та привабливі.
Компанія Decoprint (Німеччина) продовжує радувати. Кожна колекція дає чудові можливості оформлення інтер'єру будинку. І колекція шпалер Essentials – не виняток.
Сьогодні ми хочемо розповісти як модно клеїти шпалери у спальні. І проілюструємо це шпалерами із чудової колекції The Bos німецького виробництва.
Барвисті шпалери з колекції Au Bistrot d'Alice
Нова колекція шпалер Time від німецького виробника GranDeco відрізняється трендовими дизайнами та чудовою якістю. Це чудова стильна колекція, яка допоможе красиво оформити інтер'єр вашого будинку та надати йому європейського вигляду.
Якщо ви бажаєте світлі шпалери в зал, купити їх можна на нашому сайті oboi.ua. Одним із чудових варіантів, які ми можемо вам запропонувати, є європейські шпалери з колекції AS Creation The Bos.
Гармонія квітучого саду, втілена в чудових та якісних настінних покриттях. Шпалери з квітами у спальні з колекції від виробника BN (Голландія)
Красиві кольори, трендові дизайни та фактури. Колекція Metropolitan Stories II виробництва німецької компанії AS Creation представляє модні шпалери для кухні 2022 року.
Універсальний колір шпалер – який він? Німецький бренд Marburg у своїй колекції шпалер City Glam дає відповідь на це запитання.
Як швидко та красиво оформити стіни спальні? Пропонуємо до вашої уваги метрові шпалери в спальню з колекції Villa Lombardi німецького виробника Marburg.
Шукаєте ідеальні шпалери для спальні? Ви знайдете їх у нашому інтернет-магазині oboi. ua. У нас представлений величезний асортимент гарних та якісних шпалер за найкращою ціною.
Пропонуємо до вашої уваги шпалери для залу каталог The Bos виробництва Німеччини. Це чудові шпалери, виготовлені відомою у всьому світі компанією AS Creation.
Прикрасьте кімнату дочки гарними шпалерами. Подивіться, які чарівні шпалери в дитячу кімнату випустив німецький виробник AS Creation.
Бажаєте оновити шпалери на кухні? Відмінні вінілові шпалери для кухні за нормальними цінами ви знайдете в нашому інтернет-магазині oboi.ua.
Найкращі шпалери за найвигіднішими цінами пропонує наш інтернет-магазин oboi.ua. У нас ви легко можете вибрати та купити шпалери онлайн.
Нові шпалери від найкращих виробників на сайті oboi.ua. Вибрати та купити шпалери для передпокою Ви можете прямо зараз у нашому інтернет-магазині.
Подаруйте дитині мрію. Гарну, добру, казкову. Зі шпалерами для дітей з колекції Sweet Dreams зробити це напрочуд легко.
І знову компанія AS Creation приготувала сюрприз для всіх нас. AS Creation The Bos – колекція шпалер цього голландського бренду моментально стала популярною.
Які шпалери найкраще підійдуть до кімнати хлопчика? Відповідь на це запитання ви знайдете на веб-сайті oboi.ua. Тут ви можете вибрати чудові шпалери за найкращою ціною.

Всього: 330



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю