-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2017

Всього: 360

Розкіш багатолика - зверніть увагу на англійські шпалери для стін Palazzo виробника Galerie. Насичених кольорів, з багатими візерунками або ніжних відтінків з легкими квітковими мотивами, шпалери все такі різні і все такі розкішні.
Бельгийский производитель Decoprint не перестает удивлять нас - коллекция обоев Yala вызывает самые приятные ассоциации. Обои напомнят о сказочном лете и о прекрасной старине, могут внести в дом элегантность, а могут - изысканную раскрепощенность. Это...
Спокійні тони французьких шпалер для стін Ambassade виробника Casadeco, їхні багаті, витончені візерунки наповнять Ваш будинок гідністю і стриманою красою, додадуть йому респектабельність, створять відчуття комфорту.
Разноцветные обои Swing с ромбами, кругами, прямоугольниками привлекают внимание и поднимают настроение. Оформить такими обоями одну стену в комнате - вполне достаточно, если на других будут подходящие обои компаньоны с мелкими узорами или однотонные....
Колекція китайських шпалер для стін G.L.Design Taormina створена під враженням міста Таорміна - перлини Сицилії. Сіро-коричнева колірна гамма, класичні візерунки, квіти, ніби написані фарбами, недбалі мазки або нерівні лінії смуг - переплетення...
С обоями Williamsburg каждый может попробовать себя в качестве дизайнера и подобрать уникальные комбинации с разными принтами для одного помещения - объединенные одной темой, они прекрасно сочетаются. Это замечательный выбор для уютного и...
Натуральні кольори французьких шпалер для стін Geopolis бренду Lutece в поєднанні з креативними мотивами будуть прекрасною основою для стильного і затишного інтер'єру. Деякі з шпалер колекції звертають на себе увагу, інші є незрівнянним фоном.
Необыкновенно эффектно смотрятся обои Geopolis с небольшими пятнами, расположенными с разной плотностью - Вы это сразу заметите, посмотрев их на стене в интерьерах на Oboi.ua. Звездное небо, метеоритный дождь, а возможно у Вас возникнут другие...
Дизайнерські шпалери для стін High Rise Michalsky Living із зірками, зигзагами, імітацією цегли зроблять Ваш будинок стильним і сучасним, наповнять його атмосферою великого міста. Випущені вони німецькою фабрикою AS Creation.
Эффектные обои глубоких темных цветов - красного или почти черного - с контрастными классическими растительными орнаментами, розами создадут роскошную атмосферу, как в старину, так не похожую на современный окружающий мир. Такие же, но очень светлые...
Втілення італійського стилю в шпалерах для стін Torlonia від виробника G.L.Design - це можливість додати стінам благородство старовини, наліт історії та культури минулого, прикрасити будинок розкішними узорами, що нагадують про віллу Торлония.
Чарівна колекція італійських шпалер для стін AltaGamma Lady від відомої фабрики шпалер Sirpi включає шпалери, схожі на тканини, і сучасні панно, присвячені жінкам, які можуть стати яскравим акцентом Вашого інтер'єру.
Для тих, хто хоче вийти за рамки стандартів в оформленні інтер'єру, кого приваблює незвичайне і нове! Дизайнерські німецькі шпалери для стін Karim Rashid New знаменитої фабрики Marburg з абстрактними малюнками, різнокольоровими відблисками допоможуть...
Нові італійські шпалери для стін Sirpi Missoni Home схожі на чудові тканини навіть на дотик. Ви будете зачаровані візерунками, відтінками і в той же час зможете бачити і відчувати дрібні стежки вишивки і структуру різноманітних тканин.
За допомогою сучасних рішень традиційні квіткові мотиви і рослинні орнаменти в чудових німецьких шпалерах для стін Secret Garden, пропонованих нашій увазі виробником AS Creation, отримали нове звучання, зберігши при цьому свою незвичайну гармонію.
З дитячими шпалерами для стін York Waverly Kids Ви можете оформити кімнату дитини дуже цікаво, при цьому зробивши її затишною і стильною. У цій колекції від відомого американського виробника Ви знайдете і оригінальні шпалери, і оригінальні ідеї.
Невимушені малюнки, закручені лінії, розмиті візерунки бельгійських шпалер для стін Dekens Cosy Corner в поєднанні з приємною кольоровою гамою додадуть кімнаті затишок і індивідуальність, тим більше, що можливості для різних комбінацій невичерпні.
Колоритні шпалери для стін Galerie Global Fusion з Англії на тропічну або морську тему, шпалери з імітацій матеріалів або стилізовані візерунки дозволять Вам зі смаком оформити кімнату, надати їй бажану атмосферу і неповторний затишок.
Колекція шпалер для стін Portofino Imperia - це багаті італійські шпалери перлинних, сірих, насичених червоних відтінків з класичними рослинними орнаментами, пишність яких посилюється флоковим покриттям.
Квіткові шпалери і шпалери в клітку, шпалери з рослинним орнаментом і шпалери з ромбами прекрасної колекції шпалер для стін Galerie Jardin Chic - це м'яка краса і справжній домашній затишок Вашої вітальні, спальні або передпокою, створений з істинним...

Всього: 360



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю