-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Blend від Eijffinger

13.12.2019

Вельмишановні відвідувачі, сьогодні ми підготували для Вас презентацію про новий каталог шпалер для стін Blend фабрики Eijffinger. Ми дуже сподіваємося, що цей ролик розкриє секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту свого будинку.

Саме неординарність, креативність та оригінальність виділяють фабрику серед інших. Якщо Ви хочете урізноманітнити інтер'єр кімнати новими фарбами і незвичайним візерунком, то вам підійде продукція цієї фабрики. Колекція шпалер Blend - нові фарби. Шпалери Бленд - це контраст спокійних кольорів з чіткими лініями і візерунками. Такі шпалери підійдуть для всіх житлових кімнат в будинку: спальня; вітальня; зал; їдальня. Світлі тони з колекції дозволять зробити кімнату візуально більше, а ось темні відтінки підійдуть для просторих приміщень. Хоча при правильному комбінуванні можете досягти і вигідного ефекту. Геометричні і квіткові візерунки додадуть родзинку в ваш інтер'єр. Вони створюють атмосферу комфорту, але при цьому залишаються незвичайним доповненням в загальний стиль.

Відео презентація шпалер для стін Eijffinger Blend

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Blend дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Blend Eijffinger.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Eijffinger Blend Новини